TRAFIKINFORMATION INDEN SØNDAG

14.09.2023 22:44

Der bliver stor aktivitet i Kongelunden på søndag. Her er vi klar med nyttige informationer om parkering og transport.

Der bliver gang i Kongelunden på søndag, hvor vi forventer udsolgt til kampen mod Brøndby IF, som spilles søndag aften kl. 18. Udover kampen, så har Tivoli Friheden også åben i weekenden.

Så planlægger man at ankomme til kampen i bil, kan man med fordel overveje sine muligheder inden afgang, ligesom det måske kan være en god ide at overveje om man skal benytte de mange muligheder for bus eller måske parkere i Midtbyen og gå den flotte tur resten af vejen til Ceres Park.

Kommer man i bil kan man med fordel parkere på parkeringspladserne hos vores gode naboer på Jysk Væddeløbsbane. Og dermed omgå nogen af de udfordringer med at finde en god parkeringsplads, som der kan være, når der stor aktivitet i Kongelunden.

Parkeringspladserne på Jydsk Væddeløbsbane er for eksempel en fordel, hvis man skal se kampen fra Ceres Tribunen og kommer i bil. Så kan man nemlig hurtigt gå ned til tribunen via den store trappe, som fører fra væddeløbsbanen ned til arealet bag Ceres Tribunen.

Parkeringen koster 30 kr. på forhånd og man kan købe adgang på forhånd lige her. Man kan også købe med mobile pay på stedet - så koster det 50 kr. Pladsen åbner på søndag kl. 15.

Udover parkeringen på Væddeløbsbanen er der naturligvis de normale parkeringsmuligheder ved og omkring Ceres Park til rådighed til kampen.

Alternativer
Ceres Park ligger jo tæt på byen, så det er altid godt at tage for eksempel cyklen eller bussen, hvis man har muligheden. Kommer man langvejs fra kan man også tage toget til Aarhus og så spadsere fra Midtbyen eller tage bybussen til Ceres Park.

Bybusserne 11, 13, 16, 17 og 18 fra Midttrafik kører jævnligt fra Midtbyen og ud til Kongelunden, hvor de holder forskellige steder tæt på Ceres Park. Få overblikket hos Midttrafik.

Man kan også med fordel finde parkering i Aarhus midtby og så spadsere ud på Ceres Park eller tage en bus. Man se alle mulighederne for parkering i Aarhus hos Aarhus Kommune her >>>

Og det bedste råd er som altid, at man kommer i god tid til kampen, der starter kl. 18. På gensyn søndag og god tur til kampen.