LANDSHOLDSSTATUS: AGF'ERE I AKTION

Foto: Getty og Fodboldbilleder.dk (DBU) — 11.09.2023 07:46

Flere AGF'ere har været i kamp for deres landshold i den forgangne weekende.

Der har været gang i de internationale kampe i den forgangne uge under landsholdspausen. Her har flere AGF’ere været i aktion for deres landshold.

For Nordirland spillede Bailey Peacock-Farrell to kvalifikationskampe - i øvrigt i samme pulje, hvor Danmark søndag vandt 1-0 ude over Finland. Her måtte Bailey noterer to nederlag til henholdsvis Slovenien og Kasakhstan.

Mikael Anderson har været med Island, som også spiller EM kvalifikation. Her blev det fredag til et nederlag på udebane til Luxembourg efter Island fik en mand vist ud i en kamp, hvor Mikael Anderson blev skiftet ind kampens slutning. Mandag aften vandt Island og Anderson så over Bosnien-Hercegovina på hjemmebane efter et sent sejrsmål af islændingene.

På ungdomslandsholdene er Tobias Bech med det danske U21 landshold, som mandag aften tabte 0-2 til Slovenien.

I torsdags var Julius Beck anfører på det danske U19 landshold som vandt 1-0 over Polen. Holdet spillede også søndag aften mod Norge, hvor Beck fik de sidste 25 minutter i et 1-2 nederlag.

Mikkel Kannegaard Kristensen spillede i weekenden for det danske U18 landshold, som i en venskabskamp mod Sverige vandt 3-1.

Efter et nederlag torsdag til Italien vandt det danske U17 landshold 2-0 over Tyskland, hvor AGF'eren Rasmus Düring kom på tavlen. Også Frej Elkjær Andersen var med i sejren mod Tyskland. De to AGF'ere var også med i en 2-1 sejr over Israel.