FODBOLDFEST I GALTEN ONSDAG

05.09.2023 17:07

I morgen - onsdag den 6. september er der fodboldfest i Galten, når den lokale idrætsforening, Galten FS inviterer til showkamp mellem AGF og Galtens FS’ Serie 3 hold.

Kampen finder sted på byens stadion; Sparekassen Danmark Park, Baunevej 11 i Galten onsdag den 6. september kl. 17.30. Inden kampen kan man møde AGF’s spillere til autografskrivning fra kl. 16.

- Vi kommer i stærkest mulig opstilling med mange af de ansigter man kender fra Ceres Park, men naturligvis under hensyntagen til landsholdspausen. Og spillerne glæder sig til besøget - det er altid hyggeligt at komme ud og besøge vores samarbejdsklubber, siger René Frost.

I forbindelse med besøget vil AGF overrække en donation på 100.000 til Galten FS i forbindelse med AGF’s transfer af Thomas T. Kristensen til Udinese Calcio.

Arrangementet i Galten starter onsdag den 6. september kl. 15.45, hvor AGF ankommer med bus 15.45. Kl. 16 er der autografskrivning, mens cheftræner Uwe Rösler møder de lokale sponsorer og ledere i Galten FS, og så spilles der ellers showkamp på 2 x 30 minutter kl. 17.30.

Der er gratis adgang til arrangementet og Galten FS og AGF håber at se mange til en hyggelig fodboldaften.