- ALLE VED DET ER EN STOR KAMP DER VENTER

13.09.2023 12:34

Nicolai Poulsen glæder sig til søndagens arvefjendeopgør i Ceres Park.

Søndag den 17.9 venter en klassiker i Ceres Park, når Brøndby IF kommer til Aarhus. Det er en af sæsonens store kampe, som tilhængerne af begge hold nødigt vil gå glip af og Ceres Park nærmer sig da også udsolgt med nu over 17.000 billetter ude.

Og oven på landsholdspausen har Superliga-truppen da nu også for længst rettet fokus mod søndag kl. 18 og kampen mellem AGF og Brøndby IF.

- Det er en kamp med en stor historie og en vi sætter to streger under i kalenderen, og som vi glæder os meget til på hele holdet. Det er en af de vigtigste kamp hele året for mange af vores fans, og det ved vi godt - de forventninger skal vi honorere.

- Og de nye spillere, der er kommet til her i sommerpausen, har da også fået at vide, at det er en særlig kamp med mange traditioner, der venter os på søndag, siger Nicolai Poulsen, som måtte lide den tort at sidde ude med karantæne i seneste kamp mod Brøndby IF, som jo var den vilde 3-3 kamp i foråret, hvor vi sikrede os medaljer igen til Aarhus.

Nu er der ”kun” point på spil og Poulsen glæder sig til igen at kunne tage del i den traditionsrige kamp.

- Vi havde en vild kamp før sæsonen, som der nok ikke er nogen der glemmer. Jo, måske dem, der gik, da der stod 3-0 til Brøndby… smiler Poulsen, som minder om, at godt nok er det i sig selv en betydningsfuld kamp, når AGF og Brøndby IF mødes, men der er også gode point at hente på søndag.

- Når man ser på tabellen lige nu, så er der også nogen vigtige point på spil mellem to hold, der ligger tæt i rækken. Vi skal holde snor i dem, der ligger over os og kan med en sejr tage afstand fra dem, som ligger under, tilføjer Nicolai Poulsen.

Selv om der er mange billetter ude til arvefjendeopgøret, så er der stadig nogen tilbage, der kan hentes via nedenstående link.