TESTKAMP I TYSKLAND I LANDSHOLDSPAUSEN

04.10.2023 14:07

Vi får et gensyn med tyske Holstein Kiel i en testkamp den 12. oktober.

I næste uge benytter 3F Superliga-truppen den kommende landsholdspause til at spille en testkamp mod tyske KSV Holstein - bedre kendt som Holstein Kiel.

Det gør vi torsdag den 12. oktober kl. 12 i Kiel. Her spilles kampen på Citti Fussball Park, som er et mindre stadion tæt på Holsteins Kiels træningsbaner og klubhus.

Træningskampen er åben for publikum. Adressen på spillestedet er Steenbeker Weg 150, 24106 Kiel til dem, der har lyst til at tage ned og se kampen. Billetter koster fem euro, der betales kontant ved indgangen. Portene åbnes kl. 11.

Man kan også følge testkampen på et livestream her >>>>

Flere forbindelser
Det bliver et møde med en klub, hvor der er flere forbindelser mellem Holstein Keil og AGF. Blandt andre har Janni Serra spillet næsten 100 kampe for tyskerne og den nu tidligere AGF’er, Yann Bisseck spillede også i klubben i 2019, da han i en kort periode var udlejet fra 1. FC Köln til Holstein Kiel.

Danske Mikkel Kirkeskov, der har fået sin fodboldopdragelse i AGF og nåede 105 seniorkampe for os inden han i 2014 skiftede til OB, har også spillet for tyskerne, hvor han noteret for 50 kampe inden han i sommer skiftede til polsk fodbold.

Holstein Kiel spiller til dagligt i 2. Bundesliga. Her har de flere gange spillet med i toppen og været tæt på oprykning til 1. Bundesliga. Også i denne sæson er de godt med og er aktuelt nummer fire i dette års turnering.

Det er ikke første gang i år, vi møder Holstein Kiel i en testkamp. Tilbage i marts testede vi også sammen i en kamp, der endte 2-0 til AGF.

Den kommende træningskamp spilles altså torsdag den 12. oktober kl. 12. Og kan altså følges både live på stadion eller på et livestream.