UDBYTTERIG TUR TIL TYSKLAND: 2-0 OVER HOLSTEIN KIEL

Foto: Patrick Nawe/Holstein Kiel — 23.03.2023 15:57

Superliga-truppen var i dag en tur i Tyskland, hvor vi testede mod Holstein Kiel. Og vandt 2-0.

I landsholdspausen var vi i dag en tur i Kiel for at spille træningskamp mod 2. Bundesliga-mandskabet Holstein Kiel.

Med flere spillere på nationale opgaver og et par folk ude med skader også, var der lejlighed til at se flere af de yngre navne i aktion, ligesom der var gode kampminutter til nogen af de spillere, der ikke fik så meget spilletid i søndagens sejr mod OB.

AGF startede bedst på det lille stadion i Kiel, da vi allerede efter to minutter kom foran ved Sigurd Haugen, da vi fik brudt spillet højt oppe på banen. Og det var signal til en halvleg med godt AGF-spil, hvor vi vekslede mellem højt pres, der stressede det tyske hjemmehold og lidt mere kontrolleret spil.

Og der skulle heller ikke gå lang tid før vi kom på tavlen igen, da Gift Links fandt Mathias Sauer foran mål og den unge midtbane-mands skulle blot sætte indersiden på og så var vi foran med to. En føring som holdt til pausen, hvor et kontrollerende AGF sad på det meste i Kiel.

Anden halvleg startede uden de store begivenheder indtil Gift Links tog chancen fra kanten, men blokeret.

I den anden ende begyndte Kiel at æde sig lidt mere ind i kampen og efter en god times tid ramte tyskerne stolpen i en situation, hvor heldet var med gutterne. Lidt efter fik Kiel et frispark lige på kanten af vores felt, men bolden endte i den århusianske mur.

Trods sit tidlige mål var Sigurd Haugen sulten for mere og til sidst i kampen kom han til en farlig afslutning, der sneg sig lige forbi den tyske stolpe.

Og selv om Mads Emil Madsen var tæt på i kampens slutfase kom der ikke flere mål i testkampen, som både resultatmæssigt og spillemæssigt blev en fin tester.

Nu venter der spillerne lidt fri inden fokus rettes mod mesterskabsspillet, der starter den 3. april, hvor vi møder Randers FC i Ceres Park. Find din billet til den kamp her >>>>

Holstein Kiel vs. AGF - Testkamp 23.3 2023 - Citti Fussball Park
0-2 (0-2)
02' 0-1: Sigurd Haugen
14' 0-2: Mathias Sauer

AGF:
Per Kristian Bråtveit, Diesel Harrington, Frederik Tingager (60' Tobias Mølgaard), Felix Beijmo, Frederik Brandhof, Nicolai Poulsen (Kevin Yakob), Mads Emil Madsen, Gift Links (65' Eric Kahl, Peter Bjur (85' Jing Reec), Mathias Sauer (45' Patrick Mortensen) Sigurd Haugen (85' Lukas Falk)