TEST-SEJR I TYSKLAND

12.10.2023 12:56

I landsholdspausen testede vi i dag mod Holstein Kiel i Tyskland. Efter en fin træningskamp blev det til en 1-0 sejr til AGF på mål af Zach Duncan.

I dag Superliga-truppen en tur i Tyskland for at spille testkamp mod Holstein Kiel fra 2. Bundesliga. Og som i foråret, hvor vi også mødte Kiel-mandskabet i en testkamp, blev det i dag også til en sejr.

Denne gang på 1-0 på mål af Zach Duncan. Og det var slet ikke ufortjent, at vi kunne rejse hjem over grænsen med en sejr efter en kamp, hvor AGF'erne især dominerede i første halvleg.

Her fik vi skabt flere gode chancer med et godt presspil og offensivt flair. Men trods gode chancer til blandt andre Mathias Sauer, Felix Beijmo og Janni Serra lykkes det os ikke at score i første omgang.

Værterne kom ikke til meget i 1. halvleg, hvor vores defensiv fungerede så godt, at den første tyske afslutning faldt efter 38 minutter.

I anden omgang kom Kiel meget mere med i kampen og Jesper Hansen måtte på arbejde et par gange i AGF-målet. Vores chancer døde også lidt ud som hjemmeholdet kom mere på bolden.

Men med et kvarters tid igen slog Gift Links et godt frispark ind i Kiels felt, hvor bolden røg retur til Zach Duncan, som mere eller mindre uforvarende headede bolden i kassen til en 1-0 føring.

Efter vores føringsmål var vi nogenlunde i kontrol og var nok tættest på 2-0 end tyskerne var på en udligning, men et ellers flot forsøg til Tobias Bech sidst i kampen gik lige forbi mål.

Så altså en fin sejr på farten for gutterne inden der nu venter lidt fri inden fokus rettes mod næste 3F Superliga-kamp, som er på udebane i Lyngby den 22. oktober. Billetter findes hos Lyngby lige her >>