MØRKE IF ER NY SAMARBEJDSKLUB TIL AGF

31.10.2023 11:37

Ny samarbejdsklub var på besøg til lokalopgør.

Til mandagens lokalopgør havde vi særlige gæster på Ceres Park i skikkelse af repræsentanter for Mørke IF. Klubben fra byen af samme navn på kanten af Djursland - godt 30 km. fra Aarhus og 40 km. fra Randers, er nemlig ny samarbejdsklub i AGF.

Det nye samarbejde blev markeret ved et besøg af repræsentanter fra Mørke IF’s fodboldafdeling til mandagens kamp, hvor der blev trykket hånd på det nye samarbejde.

- Det er en stor fornøjelse at kunne invitere Mørke IF ind i vores klubsamarbejde som vokser - både på drenge- og pigefodbolden.

- Mørke IF har en stolt historie i deres lokalsamfund og en driftig og aktiv fodboldafdeling med aktive frivillige og et levende ungdomsmiljø. Og vi er glade og stolte over, at Mørke IF har valgt os som deres nye samarbejdsklub og vi glæder os til det kommende samarbejde, siger chef for AGF Klubsamarbejde, René Frost.

Mørke IF blev stiftet i 1930 og har altså næsten 100 år på bagen som et samlingspunkt i Mørke for sport og sundhed. Fodboldafdelingen har godt 150 aktive medlemmer fordelt på flere seniorhold og pige- og drengehold i ungdomsrækkerne.

- Det er fantastisk for os at indlede et samarbejde AGF. Det er en klub som mange herude følger tæt. Så for vores medlemmer bliver det spændende at komme tættere på AGF. Og med AGF’s erfaring med talentudvikling vil samarbejdet også komme til at give vores spillere nogen nye og bedre muligheder for at vise sig frem, siger Peter Møller, der er formand for Fodboldafdelingen i Mørke IF.

Med indtrædelsen af Mørke IF er der nu 58 klubber i AGF Klubsamarbejdet.