SIDSTE GANG MED CERES PARK SOM VI KENDER DET

09.11.2023 08:34

Få den sidste kamp med inden Ceres Park forandrer sig.

Når vi på søndag inviterer til Legendernes Dag til kampen mod Viborg FF i Ceres Park, er det sidste chance for at opleve hjemmebanen som vi kender den. For efter kampen begynder forberedelserne til det nye fodboldstadion for alvor.

Det betyder, at kampen mod Viborg FF bliver den sidste på Ceres Park med den indretning, som vi har været vant til siden indvielsen af det renoverede Aarhus Idrætspark for 23 år siden.

Ja, der er allerede de første synlige tegn på forandringerne, da dele af løbebanerne er begyndt at blive fjernet. Men selve indretningen og tribunerne er altså den samme på søndag.

Men fra kvartfinalen i Oddset Pokalen den 7. december bliver det anderledes. For når vi møder Brøndby IF i den første kvartfinale vil banen på det tidspunkt være flyttet over mod Ceres Tribunen og Hørkram Tribunen (A) vil være lukket.

Det betyder nogen praktiske forandringer, som vi nok skal fortælle meget mere om, når billetsalget åbner til kvartfinalen, hvilket bliver i næste uge.

Så hvis man vil have den sidste oplevelse af Ceres Park som det har set ud i 23 år,  er det altså med at komme på søndag til kampen mod Viborg FF. For efter den kamp bliver det anderledes frem til sommeren 2026, hvor vi spiller den første kamp det nye fodboldstadion. Find din billet via linket herunder.

Her kan du dykke ned i de mange forandringer, der møder os i de kommende år frem mod et nyt stadion.