DELER EFTER STÆRK 2. HALVEG I BRØNDBY

06.11.2023 20:07

1-1 på Brøndby Stadion mandag aften.

Mandag aften lukkede vi 3F Superligaens runde 14 ned med det klassiske opgør mod Brøndby IF, der tog i mod os på et velbesøgt Brøndby Stadion, hvor også imponerende mange AGF’ere havde taget turen til Vestegnen for at bakke gutterne op på en kølig hverdagsaften langt hjemmefra.

Og de medrejsende kunne se udeholdet med første mulighed, da Gift Links fik smækket et indlæg ind bagerst i Brøndbys felt, men der var ingen århusianere til at følge op. Men vi fik startet godt og med godt styr på hjemmeholdet i de første minutter.

Men desværre for os fandt værterne hurtig frem til kampens første mål, da et indlæg blev smidt ind over og Nicolai Vallys kom først på bolden og kunne bringe Brøndby foran. Ikke lige den start vi havde håbet på og det rystede gutterne lidt.

Men efterhånden fik vi arbejdet os tilbage i opgøret og efter 20 minutter fik Links en god mulighed fra kanten af feltet, men hans forsøg gik forbi mål.

Det samme gjorde bolden i den anden ende, da et afrettet skud var uhyret tæt på at gå ind i vores mål, men Bailey var klar med en stærk arm og holdte os inde i kampen.

Tobias Bech har fået gang i målscoringen i de seneste kampe og var i dag også ivrig for at bygge videre på den flotte stime. Efter en lille halv time forsøgte han sig fra distancen, men forbi Brøndbys mål.

Som vanligt når de to hold mødes blev der givet og taget, og dagens kamp var ingen undtagelse med masser af stillingskrig og dueller på midten af banen.

Mod første halvlegs slutning kom vi lidt tættere på Brøndbys mål, men uden for alvor at blive farlige og vi måtte gå til pausen bagud med en.

2. halvleg
Vi er som de fleste nok husker før kommet tilbage fra en føring mod Brøndby. Og det var opgaven i anden halvleg. Og vi startede friskT, hvor Tobias Bech var tæt på at komme igennem, men BIF opsnappede bolden og fik en omstilling i gang, hvor Bailey Peacock-Farrell igen kom godt ud af sit mål.

Efter en lille time satte Magnus Knudsen en stærk omstilling i gang med en dyb bold til Tobias Bech, som han løb med op til og fik afsluttet i Brøndbys felt, men uden held efter en ellers stærk sekvens.

Kort efter var det endnu stærkere, da Felix Beijmo var sidste mand på en rigtig flot AGF-omstilling, men Brøndbys målmand hev en stor redning op og kunne holde sit hold foran. Men det var et AGF-hold, som jagtede udligningen fra. 2. halvlegs start og også kom meget tæt på den.

Og efter 65 minutter var det netop en stærkt spillende Felix Beijmo som flot fandt Patrick Mortensen i Brøndbys felt og kaptajnen var køligere end en novemberaften i Brøndby og kunne bringe balance på måltavlen.

Derefter faldt kampen igen lidt mere over til hjemmeholdet som kom mere på bolden. Men Brøndby blev aldrig for alvor farlige og hvad der kom igennem tog Bailey sig af i AGF-målet. I den anden ende havde vi optræk til et par omstillinger, men der ikke flere mål. Så vi tager et point med hjem til Aarhus efter en stærk 2. halvleg og det bringer os på 21 point og en fortsat 6. plads i 3F Superligaen.

Næste kamp er Legendernes Dag på søndag den 12. november, når vi tager i mod Viborg FF hjemme på Ceres Park. Find billetten til den kamp her >>>

Brøndby IF vs. AGF / 3F Superligaen Runde 14 / Brøndby Stadion / 6.11 2023
1-1 (1-0)
8’ 1-0: Nicolai Vallys
65’ 1-1: Patrick Mortensen

Advarsler
BIF: Mathias Kvistgaarden, Frederik Alves
AGF: Jacob Andersen

Tilskuere: 21.063

AGF:

Bailey Peacock-Farrell, Felix Beijmo, Frederik Tingager, Tobias Mølgaard, Gift Links (90’ Tobias Anker), Eric Kahl (45’ Jacob Andersen), Nicolai Poulsen, Magnus Knudsen, Mikael Anderson (86’ Peter Bjur), Tobias Bech (90’ Mathias Sauer), Patrick Mortensen.