VI BLIVER MANGE I DAG: AFSNIT UDSOLGT - ANDRE NÆRMER SIG

19.03.2023 07:52

Familieafsnit udsolgt - stemning og udebaneafsnit tæt på udsolgt.

Kl. 15 i dag fløjtes der op til storkamp i Ceres Park, når vi møder OB på en vaskeægte Supersøndag i 3F Superligaen. Og den er der heldigvis mange, som vil tage del i.

Således er familieafsnittet på Bravida Tribunen (B3-B6) nu udsolgt, mens stemnings-afsnittet ved siden på Bravida (B1-B2) er tæt på udsolgt med få hundrede billetter tilbage her søndag morgen.  

Vi kan anbefale de mange gæster, der kommer på familieafsnittet at besøge AL Bank Fanzonen inden kampen. Her åbner vi kl. 13 med underholdning til ungerne og et besøg af en freestyler med flere verdensrekorder i bæltet. Hold også øje med Aros i fanzonen. Se mere om dagens aktiviteter her >>>

Der er også stor interesse fra dagens gæster fra Fyn, som medbringer mange fans på udebaneafsnittet. Her er der ganske få pladser tilbage.

På resten af Ceres Park er der stadig billetter at få, men udvalget er ved at være begrænset - især på Øvre del af Ceres Tribunen.

Så vi kan kun opfordre til at man får sikret sig adgang til kampen, hvis man planlægger at bruge en del af sin søndag på fodbold og fællesskab i Ceres Park. Brug linket herunder.

Og endnu en gang skal der også lyde en opfordring om at komme til kampen i god tid. Her kan man orientere sig om de praktiske forhold ved kampen.