VELKOMMEN TIL HADSTEN SK: NY SAMARBEJDSKLUB I AGF

29.03.2023 09:43

AGF indleder nyt samarbejde med Hadsten-klub om pigefodbold

Næsten alle børne- og ungdomsspillere af begge køn i Aarhus Kommune spiller i en klub som er en del af AGF Klubsamarbejde. Hele 99.3 % af de 10.759 børn, der spiller fodbold i Aarhus Kommune, er således en del af AGF Klubsamarbejdet.

Men AGF har også samarbejdsklubber i syv andre østjyske kommuner, og nu kommer en ny klub til i skikkelse af Hadsten SK, hvor AGF Kvindefodbold og Hadsten SK nu indleder et samarbejde på pigesiden.

- Det er en stor fornøjelse at kunne invitere Hadsten SK ind i vores klubsamarbejde som ikke bare vokser på drengesiden, men også på pigesiden. I Hadsten SK er der store ambitioner og drømme for pigefodbolden, som vi kan være med til at understøtte. Og vi er glade og stolte over, at Hadsten SK har valgt os som deres nye samarbejdspartner på talentudviklingssiden indenfor pigefodbold og vi glæder os til det kommende samarbejde, siger chef for AGF Klubsamarbejde, René Frost.

Hadsten SK bliver dermed samarbejdsklub nummer 56 i AGF Klubsamarbejdet, og hos klubben ser man meget frem til det nye samarbejdet.

- Det er spændende for os at indlede et samarbejde med en stor klub som AGF, der har en masse erfaring med talentudvikling og som i de senere år også har satset på kvinde- og pigefodbolden på talentsiden. Så vi glæder os meget over det og tror, at samarbejdet kommer til at give vores spillere nogen nye og bedre muligheder for at vise sig frem, siger Klaus Thomsen, der er formand for Sportsligt Udvalg i Hadsten SK.

Det ny samarbejde blev markeret med besøg i Hadsten SK i aftes til en træningsaften, hvor fire spillere fra AGF Kvindefodbolds liga-hold trænede med pigespilleren.

Samtidig var der et indledende arbejdsmøde med René Frost fra AGF Klubsamarbejdet og ledelsen i Hadsten SK, hvor samarbejdsaftalen blev skrevet under.

Velkommen til Hadsten SK i AGF Klubsamarbejdet.