SIDSTE NYT INDEN LOKALOPGØR

13.03.2023 11:05

I aften går det løs i Randers.

I aften gælder det et lokalopgør mod Randers FC på Cepheus Park Randers. Der er kampstart kl. 19 i Randers, hvor der forventes udsolgt på hele stadion. AGF-afsnittet - der blev udvidet før weekenden - er dog allerede udsolgt og gutterne kan derfor se frem til opbakning fra godt 1.800 AGF’er.

I den forbindelse skal vi minde om at komme i god tid og respektere dessinerne fra service-vagterne på stadion, som assisterer med at fordele AGF-tilhængerne ind på det udvidet udebaneafsnit, der består af et normalt stemningsafsnit med ståpladser og et område med siddepladser. Se mere her >>>>

De mange AGF’er kan så se frem til at hilse på følgende kamptrup:

Jesper Hansen, Per Kristian Bråtveit, Thomas 'TK' Kristensen, Yann Bisseck, Eric Kahl, Frederik Tingager, Felix Beijmo, Tobias Mølgaard, Diesel Harrington, Mikkel Kristensen, Peter Bjur, Jacob Andersen, Gift Links, Nicolai Poulsen, Frederik Brandhof, Mads Emil Madsen, Kevin Yakob, Mikkel Duelund, Mikael Anderson, Patrick Mortensen, Adam Daghim og Sigurd Haugen.

Kl. 18 er vi klar med dagens startopstilling og så er der altså kampstart kl. 19 i Randers.

Benyt ventetid til at udforske vores gamecenter, der dykker ned i kampens detaljer. Og læs optakter med Nicolai Poulsen og cheftræner Uwe Rösler.

Har man ikke billet til udebaneafsnittet, kan dagens kamp følges på TV3Sport, Viaplay, DR P4 eller på vores live-twitter. KSDH!!!!