POULSEN INDEN LOKALOPGØR: - VI STÅR GODT RUSTET

12.03.2023 11:27

Mandag aften er der lokalopgør i Randers. Og det er en kamp, som vores 6'er ser meget frem til.

3F Superliga-truppen har to kampe tilbage i grundspillet inden stregen sættes mellem top seks og bund seks. Og med en aktuel fjerdeplads har vi gode kort på hånden i forhold til at sikre os en plads i mesterskabsspillet.

Første skridt skal tages mandag aften i Randers, hvor rækkens nummer fem venter os i en ny spændende udgave af lokalopgøret. Og efter en god træningsuge, er det en kamp som Nicolai Poulsen ser meget frem til.

- Vi står godt rustet til kampen, vi er solide, og der bliver ikke skabt særligt mange chancer imod os, mens vi forsøger at bygge på i den anden ende og skabe endnu flere chancer, og det skal vi også gøre på mandag, siger Nicolai Poulsen, der efterhånden har spillet en del intense kampe mod sin gamle klub, og han håber, at vi på mandag kan sætte os på kampen

- Selv om det også bliver en kamp på dueller, så skal vi forsøge at spille vores eget spil og gøre det til en kamp på vores præmisser. Kan vi det - samtidig med, at vi kan modstå deres fysik og duelspil - så har vi en god chance for at hente de tre point, lyder det fra Poulsen til fanmediet ksdh.dk

Med blot to kampe tilbage i grundspillet er der meget på spil i de enkelte kampe, der er tilbage. Og det skal vi kunne kontrollere, som vi gjorde mod AC Horsens i 2-0 sejren sidste fredag.

- Vi ved hver kamp, der kommer nu, bliver kampe med deres eget liv, og det vil vi også opleve på mandag i Randers.

- For os spillere er det de her kampe, man gerne vil spille, fordi der er noget ekstra på spil. Og så håber man selvfølgelig, at det går éns vej i forhold til at nå med i top seks, og det har vi en god tro på, siger Poulsen som sammen med holdkammeraterne kan se frem til at blive mødt med et udvidet og udsolgt udebaneafsnit i Randers, hvor næsten 2000 AGF’ere vil bakke holdet frem i jagten på den sejr, der kan bringe os endnu tættere på mesterskabsspillet.