SIDSTE NYT INDEN FREDAGSKAMP

03.03.2023 10:38

I aften gælder det, når der er fredagskamp i Ceres Park. Her er seneste nyt inden kampen.

Det er smukt forårsvejr til fodbold med sol over Kongelunden, når vi i aften møder AC Horsens i Ceres Park med kampstart kl. 19.

Her inviterer vi til fredagsfodbold, fællesskab og fredagsbar - både før og efter kampen. Her kan man se nyttig information i forbindelse med kampen.

Husk, at vi igen tilbyder parkering til kampen på Jydsk Væddeløbsbane. Billetter til parkeringen koster 30 kr. og kan på forhånd købes her.

Dagens kamptrup er:

Jesper Hansen, Per Kristian Bråtveit, Thomas 'TK' Kristensen, Yann Bisseck, Eric Kahl, Frederik Tingager, Felix Beijmo, Tobias Mølgaard, Diesel Harrington, Peter Bjur, Jacob Andersen, Gift Links, Nicolai Poulsen, Kevin Yakob, Mikkel Duelund, Mathias Sauer, Mikael Anderson, Patrick Mortensen, Jelle Duin, Adam Daghim og Sigurd Haugen.

Kl. 18 er vi klar med dagens startopstilling og så er der altså kampstart kl. 19. Men allerede 17.00 åbner AL Bank Fanzonen og kl. 17.45 åbner vi portene til Ceres Park.

Husk, at vi i dag fejrer FodboldtrøjeFredag. Så bær din bedste AGF-trøje og donér gerne til Børnecancerfonden på AGF's eget indsamlingsnummer; 88 69 41. Når du har gjort det, så vil vi gerne se din trøje på dine sociale medier med #Fodboldtrøjefredag og #AGFjegdonerer. Så deltager du i konkurrencen om de tre kommende AGF-kamptrøjer.

Mangler man stadig billet kan de hentes via linket herunder. God kamp til alle!