FODBOLDTRØJEFREDAG: TRØJER STØTTER KRÆFTRAMTE BØRN

28.02.2023 09:42

Fredag er der FodboldtrøjeFredag til fordel for Børnecancerfonden. Samme dag spiller AGF hjemme. Så hele ugen er der fuld fokus på det gode formål.

Verdens bedste beklædningsgenstand - en fodboldtrøje - er centrum i den årlige indsamlingsdag; FodboldtrøjeFredag, hvor Danske Spil samler ind til Børnecancerfonden.

I år dedikerer vi en hel uge til det gode formål, når 3F Superliga-klubben op til fredagens kamp mod AC Horsens på Ceres Park sætter fokus på den gode sag og indsamler midler til Børnecancerfondens arbejde.

- Vi har altid støttet FodboldtrøjeFredag og bakket op om indsamlingen. Men i år går vi ”all in” på det gode formål. For det er en god og sjov måde, man kan sætte fokus på et godt formål, og samtidig tale fodbold og fodboldtrøjer. På den måde er FodboldtrøjeFredag en rigtig fin kombination, siger bæredygtighedsansvarlig i AGF, Sine Hausner.

Det er fjerde år i træk, at danskerne kan trække en fodboldtrøje over hovedet i den gode sags tjeneste.

- Vi håber, at rigtig mange vil deltage og også donere, og dermed være med til at samle penge ind til det gode formål. Det ligger i Danske Spils DNA at være både til glæde og til gavn, og på samme måde ønsker AGF også at gøre en forskel på en positiv måde. Og sammen synes vi, at FodboldtrøjeFredag er en god og sjov måde at være sammen på og samtidig støtte et godt formål, siger Jens Nielsen, der er sportspilschef i Danske Spil. 

Sådan bakker AGF op om FodboldtrøjeFredag
AGF tyvstartede kampagnen mandag med lanceringen af et fodboldtrøje-kit til børn som man kan købe i AGF Fanshoppen og dermed støtte den gode sag. Her kan man også få et gratis tryk på en spillertrøje, hvis man køber den på fredag.

AGF opfordrer også alle klubbens partnere til at deltage i kampagnen og til at vise fodboldtrøjerne frem for den gode sag på fredag.

Derudover besøger en spiller fra vores 3F Superligahold og Kvindeligahold kræftafdelingen på børneafdelingen på Aarhus Universitetshospital og Trygfondens Familiehus samme sted.

Alle der donerer og deler et billede under hastaggene: #AGFjegdonerer og #FodboldtrøjeFredag deltager i lodtrækningen om de næste tre AGF-spillertrøjer.

På selve FodboldtrøjeFredag den 3. marts spiller AGF hjemme mod AC Horsens, hvor en lang række aktiviteter også vil gøre opmærksom på indsamlingen. Blandt andet spiller vi til kampen i en særlig FodboldtrøjeFredag-trøje som efter kampen vil blive sat på auktion til fordel for det gode formål.

Vi får til kampen også besøg af kræftramte børn og deres familier. Samt mange andre små som store aktiviteter, som alle har til formål at gøre opmærksom på den gode sag og samle midler ind til Børnecancerfonden.

FodboldtrøjeFredag finder altså sted fredag den 3. marts. Sidste år blev der indsamlet 1,5 millioner kroner til Børnecancerfonden. Alle pengene går ubeskåret til arbejdet med at støtte kræftramte børn og deres familier.

Alle kan støtte ved et simpelt koncept; Tag en fodboldtrøje på, indbetal et valgfrit beløb til Børnecancerfonden og del gerne et billede på de sociale medier under #FodboldtrøjeFredag.

Og i Aarhus kan man altså deltage i konkurrencen om de kommende tre AGF-trøjer ved også at bruge #AGFjegdonerer og #FodboldtrøjeFredag, når man har støttet på mobilepay: 88 69 41

Læs mere om Fodboldtrøjefredag her >>>>