VÆRD AT VIDE INDEN FREDAGSKAMP

02.03.2023 11:40

Bliv klædt godt på inden fredagsbold i Ceres Park. Og apropos påklædning; husk din fodboldtrøje.

I morgen er der igen 3F Superliga-fodbold i Kongelunden, når AC Horsens kommer på Ceres Park til en spændende og vigtig kamp om point i jagten på top seks.

Med en fredagskamp i sigte starter vi weekenden med fredagsbar og fodbold. AL Bank Fanzonen bliver således indrettet til at starte weekenden med hyggeligt samvær og en fyraftensøl eller to. Så kom ud og nyd den musik som fansene selv har valgt og start weekenden i godt selskab inden vi byder på Superliga-fodbold på Ceres Park kl. 19.

Og husk, at efter kampen er der fredagsbar i AL Bank Fanzonen frem til kl. 22, hvor vi forhåbentlig kan fejre en sejr sammen efter slutfløjtet.

AL Bank Fanzonen åbner på fredag kl. 17, mens portene til Ceres Park åbner kl. 17.45.
Husk, at spillerne løber til opvarmning ca. 17.20, hvis man vil ind i god tid og hilse på gutterne inden kampstart.

Det har været en vejrmæssig smuk uge og fredagen byder da også på sol hele dagen og fine temperaturer for årstiden. Se en vejrudsigt her.

Skulle man alligevel ha’ lyst til noget lunt på sin plads, så henleder vi opmærksomheden på dagens kamptilbud, der er en smart varmepude fra AGF Fanshoppen. Den kan man købe i AGF Fanshoppen fra kampdagen i morgen.

Fredag fejrer vi FodboldtrøjeFredag, hvor vi viser vores fodboldtrøjer frem og sammen med Danske Spil samler vi ind til Børnecancerfonden. Husk, at man kan støtte på mobilepay: 88 69 41. Når man har gjort det, så brug #FodboldtrøjeFredag på dine sociale medier. Og hvis man også bruger #AGFjegdonerer, så deltager man i en konkurrence om de tre kommende AGF-trøjer. Se mere om FodboldtrøjeFredag her >>>>

Husk også dit halstørklæde til kampen, da vi meget gerne vil se det, når vi synger Malaga inden kampen og når spillerne løber ind til kamp.

Kommer man i bil til kampen, så husk at man kan parkere på Jydsk Væddeløbsbane og gå direkte ned til Ceres Tribunen. Det koster kun 30 kr. og vi anbefaler, at man køber sin P-billet på forhånd, så man kommer hurtigere ind på pladsen. Det kan man gøre her >>>

Har man sin billet eller sæsonkort på sin telefon, så sørg, at den er klar og der er skruet helt op for lyset på telefonen, når man går ind til kampen.

På gensyn til fredagsfodbold den 3. marts i Ceres Park. AL Bank Fanzonen åbner kl. 17, portene til Ceres Park kl 17.45 og kampen starter kl. 19. Find din billet herunder.