MØLGAARD INDEN MESTERSKABSSPIL: VI SKAL UD OG ANGRIBE

30.03.2023 15:53

Tobias Mølgaard ser frem til et gensyn med Randers FC på Ceres Park.

Efter den succesfulde kvalifikation til Mesterskabsspillet og et 2023 uden et nederlag, kunne 3F Superliga-truppen holde et par fridage i landsholdspausen inden fokus nu er rettet mod Randers FC som kommer til Aarhus på mandag.

Lokalopgøret er vores første kamp i slutspillet, og her skal vi forsøge at fortsætte den gode stime, som i 2023 har budt på 13 point ud af 15 mulige. Senest mod OB hjemme i Ceres Park inden pausen.

- Vi skal ud og angribe kampene i slutspillet som vi har gjort tidligere i år. Vi skal tage fat og gøre det til vores kamp. Det lykkes vi godt med oppe i Randers og det skal vi forsøge at gøre igen mandag. For nu skal vi ud og opnå noget fremfor at undgå noget - og det er en spændende opgave, som venter os allerede i den første kamp.

- Da kampprogrammet kom ud, var det Randers-kampen i første runde, der fangede mit blik. Vi har haft nogle gode hjemmekampe på det seneste, og kampene mod Randers FC er altid sjove - både at spille og for vores fans, siger Tobias Mølgaard om det lokalopgør, der spilles mandag den 3. april kl. 19 i Ceres Park.

Her håber vi at se mange starte påskeferien i Ceres Park til en ny stor fodboldaften. Find din billet til kampen her >>>