REJSER DU MED? INFORMATION OM MESTERSKABSSPILLET PÅ UDEBANE

27.03.2023 18:16

Der bliver ikke bare fodboldfest i Ceres Park i foråret. Også på fem udebaner er der lagt op til århusiansk fodboldforår.

Vi har åbnet billetsalget til vores kommende kampe i mesterskabsspillet i 3F Superligaen. Se mere om det her >>>

Men det er jo ikke kun i Ceres Park, at slaget skal stå. Vi kan også se frem til fem spændende udebaneture i mesterskabsspillet og der er allerede nu interesse for at tage med holdet til Farum, Viborg og andre steder.

Derfor kan vi informere interesseret medrejsende fans om følgende procedure:

Når vi skal til Viborg FF den 9.4 april skal man købe billet hos Viborg FF som man plejer. Det foregår lige her.

Hvis man gerne vil rejse med til Randers FC, Brøndby IF, FC København og FC Nordsjælland, så vil man kunne købe billetterne via AGF's billetsystem. Altså på billet.agf.dk

Kampene i Randers og i Brøndby er sat til salg, mens vi fortsat afventer de sidste informationer fra Farum og Parken før de også sættes til salg.

Det er for tidligt at sige noget om kapaciteten de forskellige steder, men i det omfang det er muligt med vores kommende værter, så går vi naturligvis efter at sikre flest mulige pladser til AGF'ere.

Det betyder for eksempel, at udebaneafsnittet i Parken til kampen mod FC København bliver bag det ene mål og, at afsnittet i både Viborg bliver udvidet. Men det skal vi nok informere mere om efterhånden som det falder på plads.

Er du fan af udehold i Aarhus?
Hvis man er tilhænger af et af de andre hold i mesterskabsspillet og planlægger en tur til Ceres Park, så skal vi gøre opmærksom på, at FC København og Brøndby IF's tilhængere skal købe billetter via deres egne klubber.

Men fans fra Viborg FF, FC Nordsjælland og Randers FC skal benytte sig af AGF's billetsystem lige her og vælge udebaneafsnittet.

Se i øvrigt også vores information til udebanefans på Ceres Park.