BILLETSALGET STARTET TIL MESTERSKABSSPILLET

22.03.2023 17:41

Nu kan man sikre sig en plads til forårets store kampe i Ceres Park.

Programmet for 3F Superligaens kommende kampe er nu offentliggjort og vi kan se frem til nogle spændende og intense opgør. Få overblikket her.

Billetsalget til kampene er også startet, så allerede nu kan du sikre din plads til de store kampe mod Brøndby IF, FC København og de andre spændende kampe i slutspillet.

Og mon ikke vi - som sidste år - igen kommer til at opleve, at flere kampe bliver udsolgte. Derfor anbefaler vi at købe dine billetter allerede nu, hvis du vil sikre dig de bedste pladser til et forrygende forår i skoven, når bladene igen bliver grønne og mesterskabsspillet skydes i gang.

Find dine billetter her >>>

5 for 500
Vi har gennem hele sæsonen oplevet en enorm tilskuerfremgang på hele Ceres Park. Ikke mindst i Stemningsafsnittet, der bare vokser og vokser og i alle kampe skaber en fremragende kulisse på Ceres Park.

Hvis du også vil være en del af stemningsafsnittet og dermed blive en central del af fodboldoplevelsen, så kan du nu sikre dig en plads på forhånd til alle fem slutspilskampe i Aarhus.

Det kan du for under 500 kr., når vi udbyder de fem kampe samlet for 495 kr. Dermed får man adgang til hver kamp for under 100 kr. pr. kamp - uanset, hvilken kategorikampen er.

Så køb Stemningspakken med én billet til hver af de fem hjemmekampe i Mesterskabsspillet. Find dem for 495 kr. lige her.

Og så ses vi til et stort fodboldforår i Ceres Park.