JESPER HANSEN OG AGF FORLÆNGER

01.05.2023 08:11

Målmand Jesper Hansen og AGF har trykket hånd på en forlængelse af kontrakten frem til sommeren 2024.

Han har haft en forrygende sæson og har været en stor del af vores flotte sæson indtil nu, hvor AGF har ligaens bedste defensiv. Og igen i går i Farum havde målmand Jesper Hansen en stor andel i de tre point, som kom med hjem til Aarhus.

Nu forlænger Jesper Hansen så sin kontrakt med AGF for yderligere et år, så den nu løber frem til sommeren 2024.

- Jesper har været en god sidste skanse for os i sin tid i AGF og han har haft en rigtig flot sæson, hvor han også har skrevet sig ind i historiebøgerne. Selv om han er har lang erfaring og mange kampe bag sig, er han stadig en meget ærgerrig spiller, der fortsat er i en flot fysisk form og som passer godt på sig selv. Så vi er meget glade for, at Jesper kan se sig selv i AGF i yderlig en sæson, siger sportschef i AGF, Stig Inge Bjørnebye, der også roser Hansens indflydelse på truppen og på sine holdkammerater.

- Jesper Hansen sætter en høj standard for sig selv og for sine holdkammerater, og han har en stærk vindermentalitet og en seriøsitet om sit fag, der passer perfekt ind i vores værdier, og på den måde er han en inspiration for - ikke bare resten af målmands-gruppen, men for hele vores trup, siger Stig Inge Bjørnebye.

Jesper Hansen, der fyldte 38 år den 31. marts, kom til AGF fra FC Midtjylland i sommeren 2021. Han har siden vogtet målet 64 gange og fornylig slog han rekorden for den målmand i dansk fodbolds historie med flest clean sheet - nemlig 125 i alt, ifølge Superstats.dk. Nu er han oppe på 127 og får altså et år mere til at jagte endnu flere clean sheets i AGF-trøjen.

Kom i Ceres på søndag og bak Hansen og holdkammeraterne op i topkampen mod Viborg FF. Der er billetter lige her >>>