INFORMATIONER OM PARKERING INDEN SØNDAGS-KAMP

14.05.2023 05:08

Igen er vi klar med nyttig information til en trafikmæssig travl søndag i Kongelunden.

Når Ceres Park søndag aften danner ramme om en spændende kamp mellem AGF og FC Nordsjælland vil der være godt tryk på parkeringsmulighederne i Kongelunden. For udover vores store kamp, så er Tivoli Friheden åben, ligesom Skanderborg Aarhus spiller hjemmekamp i Djursland Bank Arena (Ceres Arena)

Så igen masser af aktivitet i skoven. Kommer man i bil kan man derfor med fordel parkere på parkeringspladserne hos vores gode naboer på Jysk Væddeløbsbane. Og dermed omgå nogen af de udfordringer med at finde en god parkeringsplads, som der kan være, når der stor aktivitet i Kongelunden.

Parkeringspladserne på Jydsk Væddeløbsbane er for eksempel en fordel, hvis man skal se kampen fra Ceres Tribunen og kommer i bil. Så kan man nemlig hurtigt gå ned til tribunen via den store trappe, som fører fra væddeløbsbanen ned til arealet bag Ceres Tribunen.

Parkeringen koster 30 kr. på forhånd og man kan købe adgang på forhånd lige her. Man kan også købe med mobile pay på stedet - så koster det 50 kr. Pladsen åbner kl. 14.30. AL Bank Fanzonen åbner kl. 15.00, Ceres Park kl. 16 og så starter kampen kl. 18.

Udover parkeringen på Væddeløbsbanen er der naturligvis de normale parkeringsmuligheder ved og omkring Ceres Park til rådighed til kampen. For eksempel ved Kongevejen, hvor der søndag er gratis skråparkering.

Bemærk, at Aarhus Kommune fra 1. maj har indført betalingsparkering i Marselis-kvarteret. Det betyder for eksempel, at det ikke længere er gratis at parkere på Skovbrynet tæt ved Tivoli Friheden.

Alternativer
Ceres Park ligger jo tæt på byen, så det er altid godt at tage for eksempel cyklen eller bussen - eller kør måske med en fælles-fan, så I får fyldt bilen op, hvis man har mulighed for det. Kommer man langvejs fra kan man også tage toget til Aarhus og så spadsere fra Midtbyen eller tage by-bussen.

Bybusserne 11, 13, 16, 17 og 18 fra Midtrafik kører jævnligt fra Midtbyen og ud til Kongelunden, hvor de holder forskellige steder tæt på Ceres Park. Få overblikket hos Midttrafik.

Kommer man i meget god tid kan man være heldig at finde en parkeringsplads ved den store parkeringsplads ud mod Jyllands Allé ved Ceres Arena. 

Man kan også med fordel finde parkering i Aarhus midtby og så spadsere ud på Ceres Park eller tage en bus. Har du ikke noget imod at parkere lidt længere væk fra Ceres Park, er der også mulighed på Viby Torv. Du kan også se alle mulighederne for parkering i Aarhus hos Aarhus Kommune her >>>

Og det bedste råd er som altid, at man kommer i god tid til kampen, der starter kl. 18. Allerede kl. 16.00 åbner portene til Ceres Park. På gensyn og kør forsigtigt.