INDEN RANDERS: - VI VED HVAD DER SKAL TIL

28.05.2023 13:18

Et spændende lokalopgør venter os tirsdag aften.

Tirsdag aften venter et lokalopgør, når turen går til Randers og til denne sæsons sidste kamp mod Randers FC.

Det er den første af to kampe, der i den kommende uge slutter et spændende forår, og vi har stadig muligheder for hente medaljer i 3F Superligaen. Men det kræver point i Randers, hvor det altid er svært mod et hjemmehold som vil være topmotiveret for at slutte deres sæson af med en sejr i lokalopgøret.

- Vi ved hvad vi går ind til tirsdag. Det er altid nogen tætte og udfordrende kampe mod Randers FC, som kommer med alt hvad de har. Og det skal vi være klar til på tirsdag. Men vi vil ved, hvad der skal til - det viste vi sidst vi var deroppe, hvor vi vandt en flot sejr. Så lad os bare gøre det igen på tirsdag, lyder det fra Yann Bisseck, der ser positivt på at nå målet om medaljer som han og holdkammeraterne har kæmpet for hele foråret.

- Der er stadig meget, vi kan nå i denne sæson, og målet hele foråret har været medaljer, så det går vi selvfølgelig efter. Det kræver fuldt fokus fra os alle i de sidste to kampe, hvor vi har gode muligheder for at hente de point, det kræver. For nu har vi fokus på tirsdagens kamp og på gøre det godt i Randers, lyder det fra Bisseck.

Der er udsolgt på udebaneafsnittet i Randers til kampen, der starter tirsdag kl. 19