VELKOMMEN TIL TOBIAS BECH

23.06.2023 09:00

Tobias Bech er nyeste mand i hvidt.

På dagen, hvor 3F Superliga-truppen tager hul på opstarten til den nye sæson, er vi glade for at kunne fortælle, at Tobias Bech er nyeste mand i hvidt.

Tobias Bech, der gør sig på den offensive del af banen, kommer til AGF fra den tyske klub FC Ingolstadt 04, hvor han har haft en flot sæson siden han i sommeren 2022 skiftede fra Viborg FF til 3. Bundesliga-klubben fra Bayern.

I FC Ingolstadt 04 har Bech været fast mand hele sæsonen med 14 mål og fem assist til følge. Nu går turen altså nordpå til Aarhus og til nye udfordringer i AGF, hvor han tiltræder på en femårig aftale efter de to klubber er blevet enige om en transfer.

- Vi har fulgt Tobias og hans flotte udvikling med interesse i lang tid. Allerede da han var i Viborg FF viste han, hvilket talent han indeholder og hans udvikling er fortsat i tysk fodbold, hvor han har gjort en stor forskel for sit hold i en stærk liga. Så det er en fornøjelse, at det nu er lykkes at hente ham til vores klub.

- Tobias byder ind med nogen stærke offensive kvaliteter og et godt venstreben, og så har han en stærk karakter og en god personlighed. Han er en ydmyg og hårdtarbejdende spiller, der tidligere har vist sit værd i 3F Superligaen. Nu ser vi frem til at se ham folde sig ud i den hvide trøje, siger sportschef i AGF, Stig Inge Bjørnebye.

21-årige Tobias Bech har fået sin fodboldopdragelse i Viborg FF for hvem han fik seniordebut allerede som 16-årig. Efter 92 kampe og 18 mål for Viborg FF tog han for et år siden til Tyskland, hvor han er noteret for 38 kampe for FC Ingolstadt 04. Nu gælder det altså AGF.

- Jeg glæder mig meget til at komme i gang. AGF er et skridt op for mig til en stor klub, og da jeg hørte om interessen, var jeg aldrig i tvivl om, at det var det, jeg gerne ville. Når man får sådan en mulighed, så skal man tage springet. Jeg er klar til det næste kapitel i min karriere efter et godt år i Tyskland, hvor jeg synes, jeg har udviklet mig i en god sæson for mig personligt.

- Nu glæder jeg mig til at komme tilbage til 3F Superligaen og til AGF, og til at tage fat på arbejdet med mine nye holdkammerater, siger Tobias Bech.