VÆRD AT VIDE INDEN SØNDAG

03.06.2023 09:23

Nyttige informationer inden søndagens stor kamp. Det vigtigste råd er som altid, når vi bliver mange i Ceres Park: Kom i god tid.

Søndag gælder det 3F Superligaen sidste runde, når vi på et udsolgt Ceres Park møder Brøndby IF i et klassisk opgør i dansk fodbold. Med en sejr eller et resultat, der matcher Viborg FF's i deres kamp mod FC Nordsjælland i Farum, som spilles samtidig, holder vi fast i vores nuværende tredjeplads. Se mere om kampen mod Brøndby IF her.

Der har været meldt udsolgt til kampen i flere uger, og med så mange i Kongelunden i morgen, er det vigtigt man orienterer sig om de praktiske forhold og måske allervigtigst, at man kommer i god tid.

Der bliver tryk på indgangen, så kom i skoven i god tid - det kan ikke siges nok. Hvis vi hjælper hinanden og har god tid, kan alle nå ind på deres pladser inden kampstart.

Vi åbner AL Bank Fanzonen og AGF Fanshoppen allerede kl. 13. Kl. 15 åbner portene til Ceres Park inden kampen så starter kl. 17.

Ca. kl. 16.10 kommer vores målmænd på banen for at varme op og 16.20 kan man så for første gang hilse på resten af spillerne, når de løber på banen til opvarmning.

AL Bank Fanzonen byder på søndag på hyggelig opvarmning til kampen. Vi får besøg af DJ Zanjani Sound, der spiller op til fest inden kampen.

Information om parkering
Kommer man i bil, er det en god ide at orientere sig på forhånd om mulighederne for parkering. Det kan man gøre her. Husk vores tilbud om parkering på Jydsk Væddeløbsbane.

Vejret tegner perfekt til god fodbold-dag i skoven. DMI spår solskin og 21 grader, når kampen starter.

Har man sin billet på sin telefon, så sørg, at den er klar og der er skruet helt op for lyset på telefonen, når man går ind.

Og søg mod portene i god tid. Ceres Park åbner allerede kl. 15 og det er en god ide at gå ind i god tid, så man undgår de værste køer.

Husk, at vi ca. 16.50 synger Malaga sammen og her vil vi som altid gerne se jeres halstørklæder. Mangler man et halstørklæde, åbner AGF Fanshoppen kl. 13.

Når vi bliver mange på Ceres Park, så kan det ikke altid undgås, at der kan opstå køer hist og her. Vi opfordrer derfor til tålmodighed og forståelse, hvis der enkelte steder kan være lidt ventetid. Vi gør alt, vi kan for, at ingen skal vente unødigt.

Og altså det vigtigste råd søndag; Kom i god tid. Det vil være en stor hjælp. Søg mod indgangene tidligt og hjælp os til at minimere køerne og skabe en god oplevelse for alle.

Rigtig god kamp og på gensyn søndag.