VÆRD AT VIDE OM PARKERING SØNDAG

01.06.2023 15:04

Kommer man i bil til søndagens store kamp, så tilbyder vi igen ekstra parkeringsmulighed på Jydsk Væddeløbsbane.

Når Ceres Park søndag aften danner ramme om en udsolgt kamp mellem AGF og Brøndby IF, har vi igen sørget for ekstra parkeringspladser i tæt samarbejde med de gode folk på Jysk Væddeløbsbane.

Og dermed kan man igen omgå nogen af de udfordringer med at finde en god parkeringsplads, som der kan være ved vores hjemmekampe.

Det betyder for eksempel, at hvis man skal se kampen fra Ceres Tribunen og kommer i bil, kan man med fordel parkere på Væddeløbsbanen. Så kan man nemlig hurtigt gå ned til tribunen via den store trappe, som fører fra væddeløbsbanen ned til arealet bag Ceres Tribunen.

Parkeringen koster 30 kr. og man kan købe adgang på forhånd lige her. Man kan også købe med mobile pay på stedet. Pladsen åbner kl. 14.00. AL Bank Fanzonen åbner også kl. 14.00 og så starter kampen kl. 17.

Udover parkeringen på Væddeløbsbanen er der naturligvis de normale parkeringsmuligheder ved og omkring Ceres Park til rådighed til kampen. For eksempel ved Kongevejen, hvor der søndag er gratis skråparkering.

Bemærk, at Aarhus Kommune fra 1. maj har indført betalingsparkering i Marseliskvarteret. Det betyder for eksempel, at det ikke længere er gratis at parkere på Skovbrynet tæt ved Tivoli Friheden.

Området bliver en del af kommunens gul zone - det betyder, at man parkerer gratis de første to timer og herefter skal man betale. Se mere her.

Alternativer
Ceres Park ligger jo tæt på byen, så det er altid godt at tage for eksempel cyklen eller bussen - eller kør måske med en fælles-fan, så I får fyldt bilen op, hvis man har mulighed for det. Kommer man langvejs fra kan man også tage toget til Aarhus og så bussen fra Midtbyen.

Bybusserne 11, 13, 16, 17 og 18 fra Midtrafik kører jævnligt fra Midtbyen og ud til Kongelunden, hvor de holder forskellige steder tæt på Ceres Park. Få overblikket hos Midttrafik.

Kommer man i meget god tid kan man være heldig at finde en parkeringsplads ved den store parkeringsplads ud mod Jyllands Allé ved Ceres Arena. 

Man kan også med fordel finde parkering i Aarhus midtby og så spadsere ud på Ceres Park eller tage en bus. Har du ikke noget imod at parkere lidt længere væk fra Ceres Park, er der også mulighed på Viby Torv. Du kan også se alle mulighederne for parkering i Aarhus hos Aarhus Kommune her >>>

Og det bedste råd er som altid, at man kommer i god tid til kampen, der starter kl. 17. Og kl. 15 åbner portene til Ceres Park.