3F SUPERLIGA: FØRSTE TESTKAMP I DAG

28.06.2023 05:45

Sommeropstartens første testkamp spilles i Tyskland med flere unge spillere.

Efter Superligaen i fredags tog hul på forberedelserne til den nye sæson med fysiske test og efterfølgende træningspas er det i dag onsdag nu tid til sommerens første træningskamp.

Den spilles i Flensborg kl. 17.30 mod SC Weiche Flensburg 08. Man kan se med - både live på stadion og via et stream. Se mere om det her.

Kampen bliver en mulighed for trænerstaben til at se flere af de yngre spillere an, da vi her i den tidlige opstart doserer træningen og kampene, så hele truppen kan stå mest mulig skarp til premieren den 23. juli.

- Der er en lille gruppe spillere, som trænger til lidt mere restitution ovenpå en kort sommerferie. Sidste sæson krævede meget af holdet - både fysisk og mentalt, og to ugers sommerferie er ikke nok til at komme sig helt i.

Så vi kører spillerne ind i kampform med individuelle hensyn. Det er for eksempel Anderson, Madsen, Gift, Mølgaard, Duelund og Mortensen, som vi tager lidt hensyn til og som ikke spiller i alle testkampene fra start. Det handler ikke om at slappe af, men om at tilpasse træningen for den enkelte spiller, så de får den bedst mulige opstart.

- Så nu får vi mulighed for at se nogen andre spillere an, og jeg har sagt til de unge spillere, at det her er deres tid og deres chance - nu får de mulighed for at vise sig frem, og de kommer til at få spilletid i testkampene - startende onsdag i Tyskland, fortæller cheftræner Uwe Rösler.

Derfor ser kamptruppen til onsdagens testkamp, da også sådan her ud:

Jesper Hansen, Jonathan Hutters, Felix Beijmo, Frederik Tingager, Eric Kahl, Peter Bjur, Diesel Harrington, Marco Valdes, Thomas TK, Mikkel Kannegaard Kristensen, Jacob Andersen, Michael Akoto, Luca Callø, Lukas Falk, Nicolai Poulsen, Zach Duncan, Frederik Brandhof, Mathias Sauer, Gustav Schjøtt, Rasmus Düring, Tobias Bech, Sigurd Haugen, Adam Daghim, Frederik Ihler

Kevin Yakob og Benjamin Hvidt er ude med langvarige skader, mens Yann Bisseck er til U21 EM med Tyskland.

Efter kampen i aften i Flensborg spiller vi en ny testkamp på lørdag i Fredericia.