NY MAND I HVIDT: VELKOMMEN TIL PETER BJUR

27.01.2023 16:00

Peter Bjur er nyeste mand i hvidt.

En tilføjelse til 3F Superliga-truppen er på plads i skikkelse af den 22-årige Peter Bjur, der skifter til AGF fra Brøndby IF, hvor han er noteret for 36 kampe og blandt andet var en del af Brøndby IF’s DM-vindende hold i 2021.

Bjur har også kampe for flere danske ungdomslandshold på sit cv, og nu går turen altså til Aarhus og til AGF, hvor den alsidige spiller snarligt slutter sig til førsteholdstruppens forberedelser til foråret.

- Vi kan byde velkommen til en dygtig og talentfuld spiller. Og vi er rigtig glade for, at det er lykkes at få Peter til Aarhus, hvor han bliver en god tilføjelse til vores trup. Han er en teknisk dygtigt venstrebenet spiller med gode fodboldkompetencer og han rummer en masse potentiale, som vi tror på kan folde sig ud hos os, siger sportschef i AGF, Stig Inge Bjørnebye.

Selv ser Peter Bjur frem til de nye udfordringer i sin nye klub.

- Jeg var kommet et sted i min karriere, hvor jeg havde brug for en luftforandring og for at teste mig af i et nyt sted. Og det er virkelig fedt, at det nu er lykkes at komme her til AGF, hvor der er en spændende udvikling i gang i et professionelt og godt miljø, som jeg glæder mig til at blive en del af, siger Peter Bjur, der flere gange tidligere har spillet på modstandersiden på Ceres Park. Men altså nu bliver en del af hjemmeholdet.

- Det ser jeg meget frem til. Jeg har tidligere oplevet, hvor svært det kan være at spille foran et fyldt Ceres Park - måske især når man spiller for Brøndby. Nu bliver jeg så en del af hjemmeholdet, og jeg håber, jeg kan være med til at give tilhængerne i Aarhus nogen gode oplevelser i de kommende år. Det arbejde starter allerede her i foråret, hvor vi skal ud og kæmpe for at blive en del af top seks, siger Peter Bjur, som har lavet en aftale med AGF frem til udgangen af 2026.  

Velkommen til Peter Bjur!