TRAFIKINFORMATION INDEN POKALKAMP TORSDAG

06.12.2023 09:44

I morgen aften møder vi Brøndby IF i Oddset Pokalen kl. 18 på Ceres Park. Her er vi klar med nyttige informationer om parkering og transport.

I morgen kl. 18 inviterer vi til kvartfinale i Pokalturneringen i Ceres Park, hvor Brøndby IF kommer på besøg til den første kvartfinale af to. 

Som altid er det en god ide at orientere sig forhånd om trafik og parkering, hvis man planlægger at komme til kampen i bil. 

Kommer man i bil kan man med fordel parkere på parkeringspladserne hos vores gode naboer på Jysk Væddeløbsbane. Og dermed omgå nogen af de udfordringer med at finde en god parkeringsplads, som der kan være, når der stor aktivitet i Kongelunden.

Parkeringspladserne på Jydsk Væddeløbsbane er for eksempel en fordel, hvis man skal se kampen fra Ceres Tribunen og kommer i bil. Så kan man nemlig hurtigt gå ned til tribunen via den store trappe, som fører fra væddeløbsbanen ned til arealet bag Ceres Tribunen.

Parkeringen åbner 15.45 og koster 30 kr. på forhånd. Man kan købe adgang på forhånd lige her. Man kan også købe med mobile pay på stedet - så koster det 50 kr. Pladsen åbner 16.30.

Udover parkeringen på Væddeløbsbanen er der naturligvis de normale parkeringsmuligheder ved og omkring Ceres Park til rådighed til kampen.

Alternativer
Ceres Park ligger jo tæt på byen, så det er altid godt at tage for eksempel cyklen eller bussen, hvis man har mulighed for det. Kommer man langvejs fra kan man også tage toget til Aarhus og så spadsere fra Midtbyen eller tage bybussen til Ceres Park.

Bybusserne 11, 13, 16, 17 og 18 fra Midttrafik kører jævnligt fra Midtbyen og ud til Kongelunden, hvor de holder forskellige steder tæt på Ceres Park. Få overblikket hos Midttrafik.

Man kan også med fordel finde parkering i Aarhus midtby og så spadsere ud på Ceres Park eller tage en bus. Man se alle mulighederne for parkering i Aarhus hos Aarhus Kommune her >>>

Og det bedste råd er som altid, at man kommer i god tid til kampen, der starter kl. 18 og portene åbner kl. 16.45.

På gensyn i morgen og god tur til kampen.