PROGRAMMET EFTER JULEFERIEN

Foto: Allan Høgholm — 16.12.2023 09:59

Nu er Superliga-truppen gået på juleferie. På den anden side venter et opstartsprogram med to træningslejre i Spanien.

Superligaen er nu gået på velfortjent julepause oven på et efterår, hvor vi kan se frem til at starte foråret på en fjerdeplads i 3F Superligaen og med udsigterne til en semifinale i Oddset Pokalen efter søndagens samlede sejr over Brøndby IF.

Truppen starter igen med test den 7. januar og tager så hul på forberedelserne mandag den 8. januar. Allerede den 9. januar går turen så til opstartens første træningslejr, som er henlagt til Marbella i Spanien. Her træner truppen frem til den 19. januar. 

Under træningslejren vil der blive spillet to testkampe, der endnu ikke er programsat. 

Hjemme i Danmark spiller vi testkamp mod FC København på deres anlæg den 27. januar, hvorefter truppen dagen efter igen rejser til Spanien. Denne gang til Alicante, hvor der er træningslejr frem til den 5. februar. Her spiller vi testkamp mod FC Viktoria Plzen og mod en modstander, der endnu ikke er programsat.

Inden turneringsstart planlægges der en sidste testkamp hjemme i Danmark - sandsynligvis den 11. februar - inden vi åbner 3F Superligaen 2024 med en udekamp i Vejle den 18. februar.

AGF.dk og AGF TV dækker hele opstarten tæt og vi forventer, at alle testkampe vil kunne ses live på AGF TV. 

Er man i Spanien under træningslejrene og ønsker at overvære en træning eller en testkamp, er man meget velkommen. Så kan man holde sig orienteret her på AGF.dk