FØRSTE SÆSON MED JOBLIGAEN I MÅL

16.12.2023 08:38

Fornylig blev der uddelt diplomer i Blue Water Loungen på Ceres Park til de unge, som i efteråret har deltaget i JobLigaen - et samarbejde mellem AGF og Aarhus Kommune, der skal give unge en god start i deres første fritidsjob. 

Gennem et forløb i efteråret fik deltagerne inspiration fra sportens verden og konkrete redskaber og hjælp til den første jobsøgning.

Forløbet er bygget op over fire workshops, hvor unge, der har brug for lidt ekstra hjælp for at blive klar til et fritidsjob - med inspiration fra sportens verden - får mulighed for at finde en tro på egne evner, som de senere kan bruge i et fritidsjob. Blandt meget andet har de unge undervejs mødtes med anfører for AGF’s 3F Superligahold, Patrick Mortensen. Den sidste workshop var tiltænkt som et jobmatch, hvor de unge mødes med virksomheder i vores sponsornetværk - alt sammen med målet om at få de unge i job. Og efter det første forløb har flere af de unge fundet sig et fritidsjob.

Den første sæson med Jobligaen blev markeret med diplomer til deltagerne ved et arrangement i Blue Water Loungen, hvor adm. direktør i Jacob Nielsen uddelte diplomer. Se mere om Jobligaen her >>>