BANEN PÅ CERES PARK IND PÅ FØRSTEPLADS

10.12.2023 21:41

Ceres Park og Brøndby Stadion på en delt førsteplads i halvårlig kåring af 3F Superligaens bedste baner.

I aften går vi efter at vinde over Brøndby IF, når vi mødes i den første af to kvartfinaler i Oddset Pokalen på Ceres Park.

Men før kampen kan vi konstatere, at vi er helt lige med arvefjenderne, når det kommer til at have en god bane.



I hvert fald har Spillerforeningen netop offentliggjort deres halvårlige kåring af 3F Superligaens bedste baner. Og her kommer banen på Ceres Park og banen på Brøndby Stadion ind på en delt førsteplads i rangeringen. 

Brøndby IF har vundet kåringen af Superligaens bedste bane de seneste tre år. Men får altså denne gang selskab af Ceres Park på førstepladsen.

Det er superligaens anførere, som har stemt og de har altså stemt vores hjemmebane ind på en delt førsteplads, når Spillerforeningen gør halvvejs-stillingen op i kåringen af landets bedste bane. 



Ind på pladserne efter Ceres Park og Brøndby Stadion kommer banerne i Viborg og i Herning. 



- I flere klubber bliver der gjort en stor indsats for at give spillerne optimale forhold for at præstere. Og det kvitterer spillerne for. De gode bedømmelser og den tætte konkurrence vidner om, at vi sagtens kan have gode baner i Superligaen, hvis vi vil det, siger Thomas Lindrup, som er chef for spillerrådgivning i Spillerforeningen i en pressemeddelelse om kåringen. 

Det er alle anførere i 3F Superligaen, som kårer Danmarks Bedste Bane. Det foregår ved, at udeholdenes anførere bedømmer kampbanerne efter hver runde.

Ved sæsonens afslutning bliver Danmarks Bedste Bane fundet baseret på det bedste gennemsnit. Ratingen inkluderer alle Superligaens anførere. Og efter første halvdel af denne sæson er Ceres Park og Brøndby Stadion altså på en delt førsteplads. 

Det er AGF's groundsman og medarbejdere, som passer banen på Ceres Park og de kan altså snart holde jul med et velfortjent skulderklap fra Superligaens anførere.