AGF KVINDEFODBOLD: PAPIR PÅ SILKE LYNGE LARSEN

14.12.2023 23:29

Silke Lynge Larsen har skrevet under på en 3-årig kontrakt.

Endnu en gang har vi fornøjelsen af at fortælle, at vi har fået papir på et ungdomstalent fra egne rækker.

Det drejer sig om Silke Lynge Larsen, som, efter hendes imponerende udvikling på ungdomsholdene, nu bliver honoreret med en professionel kontrakt, der strækker sig over tre år. På trods af sine kun 16 år har hun markeret sig som en betydningsfuld spiller på klubbens U19-hold i den seneste sæson og var også med, da holdet sikrede sig både Danmarksmesterskabet og pokalturneringen og dermed opnåede "The Double" i foråret.

- I AGF Pigetalent er vi dybt glade og stolte over, at Silke har modtaget anerkendelse i form af en professionel kontrakt. Hun har været en del af Lyseng siden 2015 og har gennemgået en imponerende udvikling. Alle trænere i både Lyseng og AGF Pigetalent har bidraget til denne rejse og har derfor en betydelig andel i, at Silke nu står med en professionel kontrakt i hånden, fortæller Steen Petterson, Head of Coaching / Transitionstræner i AGF Kvindefodbold. 

-Silkes spidskompetencer er hendes fart, kompromisløshed i nærkampe, duelstyrke og afslutningskompetence. Derudover har hun et fantastisk drive, så når hun sætter sig et mål, arbejder hun utroligt hårdt for at nå det. Måske får vi allerede Silke at se på banen for Kvindeligaen i den kommende sæson, og det vil vi se frem til.

Det er også en spiller, der har begået sig på den internationale scene. Silke Lynge Larsen er en fast bestanddel af det danske U17-landshold og står noteret for 18 ungdomslandskampe i alt og med to målscoringer i hus.