SEJR I HVIIEOVRE

06.08.2023 12:41

Tre gode point blev søndag arbejdet hjem i Hvidovre, da vi vandt 0-2 på mål af Mortensen og Knudsen.

Søndag tog Hvidovre IF imod os i oprykkernes første hjemmekamp efter oprykningen til 3F Superligaen. Og det var noget de lokale havde glædet sig til. I hvert fald var der et flot fremmøde på Pro Ventilation Arena. Også på det specielle udebaneafsnit med mobile tribuner bag det ene mål var der dukket mange århusianere op - faktisk så mange, at der lørdag blev meldt udsolgt på udebaneafsnittet.

Og AGF’erne kunne se deres hold starte kampen stærkt, hvor vi lagde et fint pres på Hvidovre med bolden og også kom til muligheder, mens hjemmeholdet omvendt truede os et par gange på hurtige omstillinger, som de i deres seneste sæson gjorde så fint i 1. division, ligesom et enkelt frispark blev lidt lakrids for vores forsvar efter små ti minutter.

Efterhånden kom hjemmeholdet bedre med og fightede sig til bolden. Derfor blev det en lidt urolig første halvleg med en del frispark og vi havde svært ved at komme til de helt store chancer mod et godt kæmpende hjemmehold, som ofte havde held med at komme i vejen for vores opspil.

Men ikke da der var spillet 25 minutter. Her satte vi tempo og spillede vi os flot igennem fra Duelund til Madsen, hvor Beijmo til sidst kom fra kanten og flot fandt Mortensen foran Hvidovres mål. Og vores anfører kunne bringe os foran med sit 74’ende mål i Superligaen.

Føringen gav os lidt ro efter en ellers hektisk halv time. Frem mod pausen forsøgte hjemmeholdet at slå tilbage. Men bortset fra et hjørnespark og lidt optræk til muligheder som vores forsvar havde styr på, holdt vi fin stand og kunne gå til pause foran med en.

2. halvleg
I anden omgang kom hjemmeholdet ud jagtende udligningen og fik efter en lille times tid deres nok største chance på det tidspunkt, da en afslutning fra kanten af feltet blev rettet af og gik over vores mål. Men ellers var det ikke de helt farlige chancer som vi måtte tage imod.

I den anden ende forsøgte Mikkel Duelund sig flere gange med at komme igennem med fine driblinger og drive, men uden det gav de helt store chancer foran mål.

Efter en time satte vi friske kræfter på banen i form af en tribleudskiftnng som skulle ind og kæmpe mod et fortsat opsat hjemmehold, som fightede og gik hårdt til århusianerne. Og vi gav igen. Så det var fortsat en kamp præget af en del frispark.

Det var småt med afslutninger i anden omgang. Efter 70 min. forsøgte Mads Emil Madsen sig med en god afslutning fra kanten af feltet, men han måtte se sit forsøg reddet. Også Eric Kahl forsøgte sig udefra mod et kompakt Hvidovre-forsvar, men over mål.

Med et kvarter tilbage var det Tobias Bech, der tog initiativ foran Hvidovre-målet. Hans skud blev blokeret, men Magnus Knudsen var vågen og kunne gøre det til 0-2 til stor glæde for mange medrejsende bag målet.

Hvidovre var dog ikke færdige med at jagte og så sent som i sidste uge kom de jo tilbage to mål nede i Randers. Så der var masser af arbejde at gøre for gutterne i kampens sidste kvarter. Og det blev gjort med bravour og sejren blev kørt sikkert hjem, så vi kunne tage tre gode point med hjem til Aarhus.

Efter mange kampe de sidste 14 dage er der nu en uge til næste kamp, der er på hjemmebane søndag den 13. august kl. 18, hvor vi i 3F Superligaen spiller lokalopgør mod Silkeborg IF. Find din billet til kampen her.

Hvidovre IF vs. AGF / 3F Superligaen Runde 3 / Pro Ventilation Arena / 6.8 2023
0-2 (0-1)
25’ 0-1: Patrick Mortensen
75’ 0-2: Magnus Knudsen