POULSEN PLUS TO

29.08.2023 17:47

Nicolai Poulsen har forlænget sin aftale med AGF, så den nu løber frem til sommeren 2026.

Nicolai Poulsen har taget en pause fra sit hårde arbejde på den århusianske midtbane for at underskrive en ny aftale med AGF, som forlænger vores samarbejde frem til sommeren 2026.

Nicolai Poulsens kontrakt stod til at udløbe næste sommer, men nu er der altså kommet et par år mere på for midtbanemanden, som på det tidspunkt så vil have været i klubben i syv år efter han kom til AGF fra Randers FC i sommeren 2019.

- Det er en stor glæde, at vi nu har fået det på plads. Jeg er meget glad for at spille i AGF, og er stolt, hver gang jeg tager trøjen på. Så giver jeg alt hvad jeg har for klubben, holdet og for fansene - det tror jeg også de ved og sætter pris på. Det har stor betydning at være et sted, hvor jeg kan mærke, at man er glad for den indsats og det arbejde, man udfører på og udenfor banen, siger Nicolai Poulsen.

Forlængelsen kommer efter Poulsen forleden passerede 136 kampe for AGF, hvor han kan se tilbage på to medaljer siden sin ankomst. Nu på den anden side af 30 år er han sulten for mere med AGF.

- Jeg er stadig fuld af ambitioner og drømme på holdet og klubbens vegne. Vi skal fortsætte den gode udvikling, som jeg synes vi har været inde i et stykke tid og hele tiden bygge på. Det ser jeg frem til at fortsat at bidrage til og jeg glæder mig over, at jeg stadig kan kalde mig AGF’er i de kommende år, tilføjer Poulsen.

Sportschef Stig Inge Bjørnebye er også glad for, at han kan sætte sin signatur på en ny aftale med Nicolai Poulsen.

- Nicolai repræsenterer mange af de værdier, som vi gerne vil fremhæve og arbejde ud fra i vores klub. Han er hårdt arbejdende, han tager ansvar og så er han ambitiøs spiller med en stærk vindermentalitet. På banen har han bygget på i sit spil i de senere år og han er en værdifuld del af vores trup og af vores klub, som vi er glade for bliver hos os i de kommende år, siger Stig Inge Bjørnebye.