MØLGAARD INDEN OB: - TAGER AFSTED MED GOD FØLELSE

19.08.2023 09:34

Tobias Mølgaard spår en god kamp mod fornyet OB-hold

Søndag aften venter OB i provinsklassikeren mellem Fyn og Jylland, der spilles på Nature Energy Park i Odense med kampstart kl. 20. Find billetter her.

Seneste kamp i Odense endte med en AGF-sejr, men i ugens løb har man arbejdet på, at møde et lidt anderledes fynsk hold i forhold sejren i august sidste år.

- Det er et godt fodboldhold, der venter os med spændende individualister. Der er mange nye på OB-holdet i forhold til sidste kamp som vi skal lære at kende. Og de har set gode ud her i starten af sæsonen, så det bliver en spændende og fed kamp, hvor vi ser frem til at måle os med OB.

- Vi skal være aggressive og tage kampen til os og være fremadrettet, som vi har haft succes med, når vi har været bedst. Vi har mange dygtige spillere, så vi skal ud og angribe kampen, siger Tobias Mølgaard, som i den forgangne sæson var med til at vinde to gange over OB.

Og selv om der er mange nye spillere hos de stribede fynboer i forhold til den gang, så giver det alligevel en god tro på vores muligheder i Odense søndag.

- Det er en god bagage, at vi viste i sidste sæson, hvordan man vinder over OB. Så vi tager derned med en god følelse. Når man kommer et sted, hvor man før har fået point og sejre, så har man også en god følelse, når man går på banen - det kan vi i hvert fald bruge til noget, men det er nok ikke noget OB’erne tænker så meget over. De skal ud og vise hjemmepublikummet, hvad de kan med deres nye spillere. Og det er så vores opgave, at gøre det vanskeligt for dem endnu engang, siger Mølgaard.

Tager man med til Odense er her nyttig information inden rejsen.

Billetter findes via link herunder.