TUREN GÅR TIL ODENSE

18.08.2023 07:59

Det er en af de klassiske kampe, der venter os i weekenden i 3F Superligaen. Her guider vi til en søndagstur til Odense.

På søndag besøger vi Fyn for første gang i denne sæson, når holdet drager til Nature Energy Park i Odense, hvor OB venter.

Kampen begynder klokken 20 og er anden udebanetur for AGF i dette års sæson. Hvor oplevelsen i Hvidovre var en særlig af slagsen for vores fans med midlertidige tribuner og nye forhold, så er det denne gang spillerne, der får en ny oplevelse, da omklædning og indløb er anderledes end normalt på grund af en renovering på stadion i Odense.

Så søndag løber spillerne på banen lige forbi de medrejsende på udebaneafsnittet, hvor der ofte er en talstærk delegation fra Aarhus, når vi spiller i Odense.

Billetterne her til kan købes i forsalg med en besparelse på 40 kroner indtil 24 timer før kampstart – så altså inden lørdag klokken 20. Billetter kan købes her  og kan også købes på stadion på kampdagen.

Indgang til udebaneafsnittet på 3F Tribunen åbner en time før kampstart og sker via indgang D1 – "Gæstesupport"

Går turen til Odense i weekenden, er der flere muligheder:

Kommer man i bil er der parkeringsmuligheder ved parkeringspladsen på Rømersvej. OB har en rutevejledning på deres hjemmeside her >>>

Tager man i stedet toget kører der DSB Intercity Lyntog fra Aarhus til Odense en gang i timen – for eksempel med afgang 16.15 eller 17.15 fra Aarhus. Der er cirka to timer fra Aarhus H til stadion.

Når man kommer til Odense Station kan man gå ud af hovedindgangen på Odense Banegårdscenter, gå over Østre Stationsvej og tage Letbane L mod Tarup Centeret. Efter en otte minutters tur skal man stå af ved Idrætsparken få hundrede meter fra stadion. Så hvis man tager fra Aarhus H klokken 16.15 er man ved stadion ca. 18.15 og i god tid inden kampstart.

Som normalt arrangerer både Samlet for Aarhus og AGF Fanclub Aarhus ture til udekampen, som man kan læse mere om via deres respektive sociale medier og hjemmeside. Der er stadig pladser på turene, men Samlet for Aarhus melder i dag om få resterende pladser.
 
Kampen mod OB fløjtes i gang på Nature Energy Park søndag den 20. august kl. 20.