SIDSTE NYT INDEN VI STARTER PÅSKEN MED LOKALOPGØR

03.04.2023 09:18

Dagens kamptrup er klar. Her får du seneste nyt inden dagens store lokalopgør i Ceres Park.

I aften er der dækket op til en ny fodboldfest i Ceres Park, når vi kl. 19 tager imod Randers FC i et lokalopgør i Mesterskabsslutspillet i 3F Superligaen.

Vi bliver mange i Ceres Park, hvor vi håber på op mod 14-15.000 tilskuere. I den forbindelse skal vi opfordre til at komme i Kongelunden i god tid. AL Bank Fanzonen åbner kl. 17. Her kan man se hvad der sker i AL Bank Fanzonen og generelt orientere sig om, hvad der sker i forbindelse med dagens kamp. Blandt andet kan man møde to Superliga-spillere i AL Bank Fanzonen fra kl. 17.45.

Husk også vores populære tilbud om ekstra parkering på Jydsk Væddeløbsbane med direkte adgang til Ceres Tribunen.

Trupnyt
I forhold til seneste kamp må vi i aften undvære Nicolai Poulsen, der afsoner karantæne. Omvendt er der et gensyn i truppen med de fire young guns; Mikkel Kristensen, Jacob Andersen, Mathias Sauer og Diesel Harrington.

Jesper Hansen, Per Kristian Bråtveit, Yann Bisseck, Eric Kahl, Frederik Tingager, Felix Beijmo, Tobias Mølgaard, Diesel Harrington, Mikkel Kristensen, Peter Bjur, Jacob Andersen, Gift Links, Frederik Brandhof, Mathias Sauer, Mikkel Duelund, Mads Emil Madsen, Kevin Yakob, Mikael Anderson, Patrick Mortensen, Adam Daghim og Sigurd Haugen.

Kl. 18 er vi klar med dagens startopstilling og så er der altså kampstart kl. 19.

Benyt ventetiden til at udforske vores gamecenter, der dykker ned i kampens detaljer og har højdepunkter fra de sidste 10 kampe. 

Vi glæder os til kampen, hvor vi kan se frem til solskin og altså endnu et stort fremmøde i Ceres Park. Familieafsnittet er udsolgt her ved middagstid, men der er stadig billetter andre steder.

Mangler man stadig billet, så benyt linket herunder. KSDH!!!