INDEN SØNDAG: GODE ERFARINGER FRA KUNSTGRÆS

28.04.2023 05:44

Der er optimisme i truppen inden søndagens udekamp i Farum, hvor Patrick Mortensen ser gode muligheder for århusiansk gevinst mod et godt kørende hjemmehold.

Søndag er det Superliga-tid igen, når FC Nordsjælland venter på udebane i Farum, hvor det gælder en kamp mellem nummer to og nummer fire i ligaen. Med en sejr kan vi bringe os tættere på søndagens værter som omvendt også jagter deres muligheder helt i toppen af tabellen. Her dykker vi ned i kampens tal.

For vores anfører og topscorer, Patrick Mortensen gælder det om, at vi sætter endnu en stærk præstation sammen på en bøvlet udebane. Efter et nederlag i seneste udekamp og en deler mod FCK i Aarhus forleden skal vi ud og slå tilbage. Og vi kan rejse til Farum i bevidstheden om, at senest hjemmeholdet tabte point var det til AGF.

- Jeg synes vi har spillet nogen gode kampe på kunstgræs i den senere tid. Ikke kun i Farum, men også i Silkeborg, hvor vi har formået at dominere i dele af kampene. Så vi tager afsted med optimisme og en god plan for kampen i Farum. FCN er et dygtigt hold, men de har også vist, at der er muligheder for at skabe chancer mod dem. Så det gælder om, at vi kender vores besøgelsestid på søndag, siger Patrick Mortensen, der sender roser til vores kommende modstander, som har gang i en flot sæson.

- Man skal ha’ respekt for det arbejde, som FC Nordsjælland laver. Som os havde de også en svær sæson sidste år, og har nu - også som os - slået tilbage, og det skal man have respekt for. Men vi kan se, at de har lukket mål ind i alle deres kampe og givet muligheder væk. Og det skal vi ud og lukrere på – samtidig med, at vi skal fastholde vores gode defensiv, siger Patrick Mortensen, der som AGF-spiller har spillet 13 gange mod FCN i 3F Superligaen og scoret seks mål mod Farum-holdet.

Lad os bare få nogen flere mål på søndag, hvor kampen starter på Right to Dream Park kl. 18. Her kan man læse om turen og hvordan man sikrer sig en billet.

Og her kan du dykke ned i vores gamecenter og se mere om kampen, samt højdepunkter fra de seneste kampe.

Tager man med til Farum, så bemærk, at man denne gang skal købe billet via AGF.dk. Brug linket herunder.