FARUM VENTER PÅ SØNDAG

27.04.2023 07:41

Søndag gælder det sæsonens fjerde møde med FC Nordsjælland.

Søndag den 30. april kl. 18 gælder det FC Nordsjælland på Right to Dream Park i Farum. Igen skal vi ud og dyste i 3F Superligaens mesterskabsspil. Tager man med til Farum, så husk, at billetter denne gang skal hentes via AGF.dk.

Se også relevant rejseinformation her >>>>

Det er vores tredje møde med FCN i denne sæson. To kampe i grundspillet og så en i Pokalturnering er det blevet til. Og her har søndagens værter trukket det længste strå i Aarhus, mens vi senest spillede 1-1 i Farum i den 16. oktober sidste år. I øvrigt er det seneste gang, at en modstander har taget point på Right to Dream Park. Så lad bare gentage sig på søndag.

Og i det hele taget har vi i de senere år haft det okay på kunstgræsset i Farum og vi skal tilbage til november 2020 for at finde det seneste århusianske nederlag på Right to Dream, men FCN kan også spille på græs og set hen over de seneste ti kampe er det nordsjællænderne, der har overhånden med fem sejre.

FC Nordsjælland kommer ind til kampen oven på en flot 3-2 sejr over FC København hjemme i pokalturneringen onsdag aften. I 3F Superligaen er de nummer to med 47 point. De tabte deres seneste kamp med 1-0 på udebane i Viborg, mens vi som bekendt spillede 0-0 mod FC København i Ceres Park og kommer ind til kampen som nummer fire med 40 point og kan altså med en sejr hale ind på værterne.

I 2023 er det blevet til to af hvert resultat for FCN, mens vi blot har tabt en enkelt kamp i 2023, men det er et par kampe siden, vi har vundet.

Så det er et sejrssultent mandskab, der lørdag rejser til Sjælland, hvor der sandsynligvis kommer mål. I alt har vi spillet mod hinanden i 3F Superligaen 53 gange gennem tiderne - den første kamp var i Aarhus i 2002, hvor vi vandt 2-0 - men kun to gange i historien har vi spillet 0-0 mod FCN. Så mon ikke der kommer mål søndag - vi skal så bare sørge for, at det er flest til os.

For FCN er Ernest Nuamah i karantæne, mens vi har Felix Beijmo ude med karantæne. Kampens dommer er Mads-Kristoffer Kristoffersen, der fløjter kampen i gang kl. 18.

Er man ikke med på Right to Dream Park kan kampen ses på 6’eren eller på Discovery+. Den kan også høres i DR P4 og følges på vores livetwitter. Tager man med, så brug linket for billetter herunder.