TUREN GÅR TIL KØBENHAVN

30.09.2022 08:22

Søndag kl. 18 spiller vi mod FC København i Parken foran et tæt besat udebaneafsnit. Her er nyttig information inden turen går over Storebælt.

Søndag kl. 18 mødes landets to største byer i en spændende duel i Parken på Østerbro i København. Med stor opbakning fra begge byer, tørner løverne og isbjørnene sammen i en flot kulisse, hvor værterne forventer et pænt stykke over 25.000 og et tæt besat udvidet udebaneafsnit, hvor der i går var solgt over 1.500. 

Men der er stadig billetter at hente. Det kan man gøre hos FCK her >>>

Husk at vælge udebaneafsnittet, der til denne kamp kommer til at være lige bag det ene mål i Parken og altså bliver udvidet.

Det er nyttigt at afsøge FC Københavns information til udebanefans her.

Tager man selv en tur til Parken med holdet på søndag, er det muligt at komme til stadion på masser af måder. Bemærk dog, at FCK opfordrer til, at udeholdets fans ankommer via Østerbrogade og Gunnar Nu Hansens Plads. 

Det er svært at parkere tæt på Parken på en kampdag. Derfor har hjemmeholdet lavet en vejledning over parkeringen, der giver overblik over både kørsel og parkering i hovedstaden.

Tager man selv turen fra Aarhus, kan man tage toget til København. Vi gør dog opmærksomhed på, at der køres med togbusser mellem Fredericia og Horsens grundet sporarbejde den kommende weekend. Læs mere om det her. 

DSB kører for eksempel med InterCity-tog 70140 mod København fra Aarhus kl. 12:45 og ankommer i hovedstaden kl. 16:36. Herfra er der god tid til at finde vej til metroen, hvis Cityring har to stationer i 5-600 meters gåafstand fra Parken: Trianglen og Vibenshus Runddel.

Der går også bus fra Aarhus til København. Er man mere til det, kan man med Flixbus tage en direkte bus fra Sønder Allé 13:30 og lande på Københavns Hovedbanegård kl. 17:10 og derfra finde vej til Østerbro. 

Kører man selv, så husk muligheden med Molslinjen. Og tænk altså over parkeringen inden man kommer helt tæt på Parken. Den her hjemmeside giver god inspiration til parkering i København.

Som normalt arrangerer både Samlet for Aarhus og AGF Fanclub Aarhus ture til udekampen som man kan læse mere om via deres respektive sociale medier og hjemmeside. Men der er med stor sandsynlighed nok udsolgt til de ture, når disse linjer læses.

Vi ser frem til en god søndag, hvor vi i fællesskab skal forsøge at fortsætte, hvor vi slap inden landsholdspausen - nemlig med en sejr. Støtten både ude og hjemme har været helt vidunderlig - lad det bare fortsætte søndag kl. 18.

Husk at tage hensyn til hinanden og passe godt på dine medfans. Vi ses i Parken.

FC Københavns information til udebanefans.