NÆSTE POKALKAMP FASTLAGT

Foto: AB — 17.09.2022 13:34

Datoerne er på plads for kommende kampe i pokalturneringen.

Der venter os et traditionsrigt og spændende opgør i næste runde af Pokalturneringen som vi jo kvalificerede os til med en sikker sejr fornylig over bysbørnene fra Vatanspor. I næste runde skal vi møde AB på Gladsaxe Stadion.

Den kamp er nu blevet programlagt og det bliver onsdag den 12. oktober kl. 18, at kampen spilles på AB's hjemmebane i Gladsaxe.

Vi skal nok informere mere om kampen som vi nærmer os. Billetsalget er startet til 70 kr. for voksne og 35 for børn, og det foregår online lige her
Bemærk de forskellige kategorier.

Det bliver vores første besøg på Gladsaxe Stadion siden marts 2015, hvor vi mødte AB i 1. division og det blev til en 1-0 sejr til AGF. I næste måned venter altså et gensyn med akademikerne i pokalen.

AGF's kvinder er også klar til 3. runde efter de slog AaB i deres seneste pokalkamp med 2-0. I næste runde venter Team Viborg på udebane i en kamp, der spilles den 21. september kl. 18.30.

Husk storkampen på lørdag i Ceres Park, hvor Bravida har sikret halv pris på billetterne til den jyske klassiker. Find dem herunder.