FÅ ET UNIKT KAMPMINDE OG STØT EN GOD SAG

19.09.2022 07:17

Støt en god sag med Bravida og få et særligt kampminde fra den jyske klassiker.

Nu kan man få et unikt minde fra storkampen i weekenden, hvor det blev til en 3-1 sejr over AaB foran mere end 16.000 fans på Ceres Park. For Bravida sætter nu som kampsponsor spillernes trøjer fra kampen til salg til fordel for et godt formål.

Kendere kunne se, at trøjen var lidt anderledes ved kampen, hvor Bravida optrådte på ryggen over spillernavnet i forbindelse med virksomhedens 100 års jubilæum, som blev fejret med halv pris til den jyske klassiker. Og det er nu de såkaldte "match worn" trøjer, der kommer på en auktion til fordel for Julemærkefonden som Bravida støtter.

Dermed kan man støtte et vigtigt arbejde for børns trivsel. Julemærkefonden driver blandt andet Julemærkehjemmene og hjælper hvert år godt tusind børn i alderen 7-14 år til en ny start på livet. Se mere om det gode arbejde her >>>

Støt arbejdet til fordel for børn og få samtidig et unikt minde om en god dag i Ceres Park ved at byde på trøjerne med Bravida. Brug dette link for at byde på auktionen, der løber i en lille uges tid.