FØRSTE SEJR I FUTURE CUP

I dag spillede vi 3-1 mod Viborg FF i Future Cup.

Fredensvangs bane 2 var tirsdag eftermiddag vært for sæsonens tredje kamp i den nye Futurecup.

Kampen startede lige ud, men med os i rollen som det farligste hold, da Sebastian Grønning kort inde i første halvleg fik kampens første tilbud. Men desværre for Grønning uden succes. Det skulle der dog komme senere i kampen.

Efter 15 minutter af kampen blev Grønnings makker i angrebet, Adam Daghim, spillet fri i dybden, men en Viborg spiller stoppede ham med ulovlige midler som sidste mand.

Aktionen endte derfor i et rødt kort til Viborg, som måtte spille 75 minutter med 10 mand. Herfra var resten af 1. halvleg præget af tung AGF-dominans, og vi havde flere store tilbud.

Tre af dem blev omsat til scoringer. Det første mål sat ind af Adam Daghim efter en flot chipbold fra Benjamin Hvidt. Kort efter var det med Adam Daghim i den assisterende rolle da han efter en flot solotur kunne spille Marco Olsson Valdes helt fri foran mål, og her svigtede svenskeren ikke.

2-0 til AGF midt i første halvleg og kun en enkelt Viborg-omstilling kunne bryde mønsteret med tung hvid dominans. Men målmand Per Kristian Bråtveit og Diesel Harrington fik efter stærkt forsvarsspil lukket situationen. Kort inden pausen kom Sebastian Grønning på måltavlen efter en indlægssituation, og dermed kunne vi gå til pause foran hele 3-0.

Anden halvleg var kun ganske få minutter gammel da Viborg fik tilkæmpet sig en dødbold omkring vores felt. Indlægget blev dog headet ud af feltet, men på kanten af feltet modtog en Viborg-spiller bolden, som han kunne skyde flot ind i målet uden chance for Per Kristian Bråtveit.

Resten af anden halvleg forløb mere lige, og i takt med at begge hold stille og rolig fik skiftet en del ungdomsspillere ind røg rytmen også i kampen.

Efter at der ellers var chancer i begge ender, endte kampen 3-1 til os, og vi kunne forlade Fredensvangs bane 2 med den første sejr i den nyopstartede Future Cup turnering.

Næste kamp i Future Cup’en lader vente på sig, og er således først den 20. februar næste år, hvor FC Nordsjælland besøger Ceres Park.