- EN PROFESSIONEL INDSATS

12.10.2022 19:28

Cheftræneren var glædeligt overrasket over et flot århusiansk fremmøde i Gladsaxe i aften, hvor der også var ros til spillerne.

Onsdag aften gik vi videre i Pokalen via en 3-0 sejr over AB på udebane. Det var en professionel og dedikeret indsats, der gav os sejren, lød det blandt andet bagefter fra cheftræner Uwe Rösler foran pressen.

- Vi så mange gode ting i dag og spillerne havde en god attitude, som gav en professionel præstation. Uanset hvilket hold vi møder, er det vores kultur at arbejde hårdt og give alt, og vi tog opgaven meget seriøst - selv om vi mødte et hold et par rækker under os, sagde en tilfreds Uwe Rösler, som var fuld af lovord over for de næsten tusind fremmødte fans.

- Jeg havde ikke regnet med, at så mange havde taget en lang tur, og personligt vil jeg gerne takke dem. Det er jeg meget glad for, sagde cheftræneren om de mange – både lokale og århusianske fans, der befolkede den ikoniske gamle tribune på Gladsaxe Stadion, hvor der var en fest kampen igennem.

Med sejren er vi nu med i skålen, når der den 21. oktober trækkes lod til næste runde i Pokalen, der er programsat til 8.-10. november.