CHEFTRÆNEREN STOLT - MEN OGSÅ FRUSTRERET

02.10.2022 19:28

Det var med blandede følelser, at cheftræner Uwe Rösler udlagde teksten efter søndagens nederlag i Parken. Især var Rösler frustreret over FC Københavns mål.

Efter søndagens kamp i Parken, der endte med et 1-0 nederlag var cheftræner Uwe Rösler frustreret, men også stolt over sit mandskab, der havde fortjent mere med hjem fra København.

- I første halvleg udspillede vi FCK og vi skulle have scoret, da vi havde chancerne. Vi spillede alt i alt en rigtig god kamp, og jeg er stolt af spillerene. Det kræver meget både fysisk, men særligt mentalt at spille foran 30.000 tilskuere.

- Men vi har stor tiltro til vores måde at spille på og får det også frem på banen, sagde Uwe Rösler efter kampen, hvor han også forholdte sig til en kontroversiel situation ved FC Københavns mål, hvor der blev begået frispark kort inden. Men målet fik lov at blive stående og det var Rösler frustreret over.

- Jeg er meget frustreret over, at VAR ikke fanger den situation, for vi mener helt klart, at der er frispark i den sekvens. Jeg har set situationen efter kampen og der er et klart frispark på Haugen inden FCK'eren scorer 20 sekunder efter. Den burde VAR ha' fanget og det savner jeg en god forklaring på, hvorfor det ikke skete. Det er meget frustreret og det fortjener vores spillere ikke, sagde Uwe Rösler.

I kampen måtte FCK's Carlos Zeca udgå med en skade, da han blev båret fra banen. Og vi ønsker alle god bedring til FC Københavns kaptajn.

- Vores tanker er med Carlos Zeca. Han er en topspiller og det er trist, at han måske er blevet skadet igen. På samme dag for et år siden rev han korsbåndet over, og så igen i dag bliver han skadet. Det er hjerteskærende og vi ønsker ham kun det bedste og håber han snart er på benene igen, lød det fra Uwe Rösler.