VÆRD AT VIDE INDEN SØNDAGENS KAMP

12.11.2022 17:01

Nyttig informationer inden søndagens storkamp, hvor der er udsolgt. Så kom gerne i Kongelunden i god tid.

I dag skal slaget stå mellem Aarhus og København, når vi tager imod FC København i Ceres Park kl. 14. Der er ikke flere billetter efter vi lørdag kunne melde alt udsolgt til kampen.

Med så mange i Kongelunden, er det vigtigt man orienterer sig om de praktiske forhold og måske mest vigtigst, at man kommer i god tid. Der bliver tryk på indgangen, så kom i skoven i god tid - det kan ikke siges nok. Hvis vi hjælper hinanden og har god tid, så kan alle nå ind på deres pladser inden kampstart.

Vi åbner AL Bank Fanzonen kl. 11.30 og senest 12.45 åbner portene til Ceres Park inden kampstart kl. 14.

AL Bank Fanzonen suppleres på søndag med et indendørs legeland i Hal 3 til de yngste fans. Så vi har igen skabt rammerne for en hyggelig opvarmning for både store og små.

Kommer man i bil, er det endnu vigtigere at komme i god tid. Husk at man kan parkere på Jydsk Væddeløbsbane og gå direkte ned til Ceres Tribunen. Det koster kun 30 kr. og vi anbefaler, at man køber sin P-billet på forhånd, så man kommer hurtigere ind på pladsen. Se hvordan her.

Kommer man på cykel, så se her.

Søndag får vi besøg af byens studerende, der er inviteret til Studiernes Tribunefest. De holder sig en søndags-fest i et lukket pre-match område foran Ceres Arena, hvorefter de ser kampen sammen med alle os andre fra et studieområde på D-tribunen. Er man studerende og skal med til arrangementet, så skal man huske sit sæsonkort.

Tag vel imod de mange glade unge mennesker, hvor flere måske er på Ceres Park for første gang. Læs mere om arrangementet her.

Vejret tegner rigtig fint til fodbold for årstiden. DMI forventer tørvejr og 11-12 grader, når kampen starter. Tjek den gode vejrudsigt ud her >>>

Har man sin billet på sin telefon, så sørg, at den er klar og der er skruet helt op for lyset på telefonen, når man går ind.

Efter kampen holder vi åben i AL Bank Fanzonen til en hyggelig nedtakt på kampen, hvor forhåbentlig kan fejre en sejr og slutte efteråret godt af i hyggeligt selskab.

Og altså det vigtigste råd i morgen; Kom i god tid. Det ville være en stor hjælp. Søg mod indgangene tidligt og hjælp os til at minimere køerne og skabe en god oplevelse for alle.

Rigtig god kamp!