EKSTRA PARKERINGSMULIGHEDER PÅ SØNDAG

11.11.2022 13:47

Kommer man i bil til søndagens kamp, så tilbyder vi igen en ekstra parkeringsmulighed på Jydsk Væddeløbsbane.

Når Ceres Park på søndag danner ramme om årets sidste 3F Superliga-kamp i Aarhus, har vi sørget for ekstra parkeringspladser i tæt samarbejde med de gode folk på Jysk Væddeløbsbane.

For som ved de to forudgående hjemmekampe bliver det muligt at parkere på væddeløbsbanen og dermed undgå nogen af de udfordringer med at finde en god parkeringsplads, som der kan være vores hjemmekampe.

Det betyder for eksempel, at hvis man skal se kampen mod FC København fra Ceres Tribunen og kommer i bil, kan man med fordel parkere på Væddeløbsbanen. Så kan man nemlig hurtigt gå ned til C tribunen via den store trappe, som fører fra væddeløbsbanen ned til arealet bag Ceres Tribunen.

Parkeringen koster 30 kr. og man kan købe en billet på forhånd via dette link. Man kan også købe med mobile pay på stedet. 

Parkeringen åbner kl. 11.00. AL Bank Fanzonen åbner kl. 11.30 og så starter kampen kl. 14.

Udover parkeringen på Væddeløbsbanen er der naturligvis de normale parkeringsmuligheder ved og omkring Ceres Park til rådighed til kampen. For eksempel ved Kongevejen.

Bemærk, at Tivoli Friheden åbner kl. 13 på søndag, hvilket kan betyde ekstra trafik i Kongelunden. Så kommer man i bil til kampen, så anbefaler man, at man kommer i god tid og altså med fordel holder på Jysk Væddeløbsbane.