- SPILLERNE LAGDE ALT PÅ BANEN

13.11.2022 16:42

Cheftræneren om dagens kamp.

Efter dagens kamp mod FC København, der endte 0-2 til gæsterne var cheftræner Uwe Rösler naturligvis ærgerlig over nederlaget og ikke mindst endnu et underkendt mål. Men der var også roser fra cheftræneren til sit mandskab, som lagde alt på banen i sæsonens sidste liga-kamp.

- Det blev en meget intens kamp og det er hårdt for os at tabe den. Jeg synes vi havde fortjent noget ud af kampen. Det var to gode mandskaber i dag, som spillede i et højt tempo og vi matchede FC København på alle parametrer, sagde Uwe Rösler, som endnu en gang kunne sende sit mandskab på banen på et udsolgt Ceres Park. Og de mere end 18.000 fans fik et AGF-hold at se som havde stor ære af kampen.

- Vi gav vores tilhængere det som de kunne forvente. Vi kom med energi, kraft og en vilje efter at vinde, og vi arbejdede hårdt for sagen og for logo'et. Så på spillernes vegne er jeg ærgerlig over, at det ikke blev til en sejr. Men i intense kampe som den her er det detaljerne, der gør en forskel, og det havde vi ikke på vores side, sagde Uwe Rösler.