SIDSTE TESTKAMP INDEN JUL

30.11.2022 10:47

Torsdag spiller 3F Superligaen træningskamp mod FC Fredericia inden julepausen kalder.

Mens 3F Superligaen nu ligger stille har truppen haft gang i et juleprogram med indtil nu to træningskampe mod henholdsvis BK Häcken og AC Horsens.

Torsdag spiller vi den sidste træningskamp inden julepausen, når FC Fredericia kommer på besøg på Fredensvang, hvor kampen spilles på Bane 2 kl. 13.

Det er ved at være nogen år siden, vi senest mødte Fredericia. Det var i Pokalen i 2017, hvor vi tabte 0-1 på deres bane. Seneste træningskamp ligger over ti år tilbage, hvor vi vandt 5-1 i vinter testkamp på Balle Idrætsefterskoles baner.

Denne gang spiller vi altså på Fredensvang, hvor publikum er velkommen til træningskampen, som ikke bliver livestreamet.

Bemærk, at hvis man ønsker at overvære kampen på tribunen ved Bane 1, er der adgang til tribunen fra tennisanlægget på Midtagervej eller via vores cafeteria på Fredensvang, som er åbnet i forbindelse med kampen. Og ellers er det muligt at opholde sig i det sædvanlige publikumsområde rundt om Bane 2. Respekter venligst afspærringer og skiltningen i området.

Der er kampstart torsdag 1.12 kl. 13.

Husk også året sidste AGF-kamp, når AGF Kvindefodbold skal ud i en decideret sæsonfinale på lørdag på Ceres Park.